Morgulek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Panowie i Panie mam pytanie, nie wiem czy w dobrym temacie pisze ale mam problem z msg z facebooka, czy da się jakoś włączyć aby po otrzymaniu wiadomości na msg świeciła się dioda powiadomień albo na ekranie blokady wyskakiwała informacja.
lockerek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 w ustawieniach aplikacji wlacz diode powiadomień
Morgulek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 No właśnie mam włączona i diodę powiadomień i w ustawieniach msg mam pokaż na ekranie blokady i nie wyświetla co do diody to SMS połączenia mail whatsupie wszędzie działa tylko nie na msg
Morgulek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pływające okna mam włączone i działają
Szyncel Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam serdecznie, mam mały problem z diodą powiadomień. Od czasu zainstalowania miui eu, wcześniej wersji rozwojowej, teraz najnowsza xiaomi.eu 8.5 (stabilna) nie działa mi dioda przy wiadomościach w messengerze. Poniżej dodaje zrzuty ekranów z ustawień aplikacji oraz uprawnień. Dodam też, że początkowo na globalnym systemie przed przejściem na wersje xiaomi.eu powiadomienia działały bez zarzutów. Orientuję się ktoś w czym może tkwić problem? Z góry dzięki za pomoc.
Poohacz79 Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Wejdź w Ustawienia -> dodatkowe ustawienia -> dioda powiadomień i zobacz czy masz tam włączone. Mi też raz przestało działać ale próba zmiany koloru na inny i ponowne ustawienie tego wcześniejszego przywróciło działanie diody.
Szyncel Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Włączone jest. Powiadomienia SMS działają prawidłowo, przy Gmailu tak samo wszystko jest w porządku, także nie bardzo wiem co tu się dzieje.
Rekomendowane odpowiedzi