Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie mam pytanie,  nie wiem czy w dobrym temacie pisze ale mam problem z msg z facebooka,  czy da się jakoś włączyć aby po otrzymaniu wiadomości na msg świeciła się dioda powiadomień albo na ekranie blokady wyskakiwała informacja. 

Opublikowano

No właśnie mam włączona i diodę powiadomień i w ustawieniach msg mam pokaż na ekranie blokady i nie wyświetla co do diody to SMS połączenia mail whatsupie wszędzie działa tylko nie na msg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam serdecznie,

mam mały problem z diodą powiadomień. Od czasu zainstalowania miui eu, wcześniej wersji rozwojowej, teraz najnowsza xiaomi.eu 8.5 (stabilna) nie działa mi dioda przy wiadomościach w messengerze. Poniżej dodaje zrzuty ekranów z ustawień aplikacji oraz uprawnień. Dodam też, że początkowo na globalnym systemie przed przejściem na wersje xiaomi.eu powiadomienia działały bez zarzutów. Orientuję się ktoś w czym może tkwić problem?

Z góry dzięki za pomoc.

19875735_1985203305061205_539558800_o.png

19821247_1985203295061206_1688067268_o.png

Opublikowano

Wejdź w Ustawienia -> dodatkowe ustawienia -> dioda powiadomień i zobacz czy masz tam włączone.

Mi też raz przestało działać ale próba zmiany koloru na inny i ponowne ustawienie tego wcześniejszego przywróciło działanie diody.

Opublikowano

Włączone jest. Powiadomienia SMS działają prawidłowo, przy Gmailu tak samo wszystko jest w porządku, także nie bardzo wiem co tu się dzieje. 

• mrosi zmienił(a) tytuł na Powiadomienia Messengera
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...