Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie. 

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Redmi Pro. Niestety zachwyt miną gdy telefon zaczął się samoistnie restartować podczas korzystania. 

Przykład: wczoraj wyłączał się tylko gdy wchodziłem w aparat lub sklep Play, dzisiaj już w spoczynku. 

Wersja MIUI - 8.0.4.0 (Stabilna) - z taką dotarł do mnie. 

Jeśli można przenieść do odpowiedniego działu, było by spoko. 

Edytowane przez lucyfer08
Zły dział
Opublikowano

No to masz problem, to podstawa jeśli chodzi o xiaomi, tym bardziej że ten model nie ma globala. Czyli masz śmieciowy rom, nie wiadomo z czym w środku. Są turioale, poświęc weekend i poczytaj. Ewentualnie wysyłaj do micenter i za parę zlotych zrobią to za ciebie

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Telefon szwagierki na orginalnym sofcie( kupiony w goldway) działał przez 6 miesiacy az przestał .

Problem był taki że podczas włanczania śię wieszał i uruchamiał ponownie . I tak co kilka sekund . Oddała tel do jakiegos typa i po podładowaniu bateri przestało sie wieszac i uruchamiac ponownie wiec problem wydaje sie samoistnie ustapil na 2 miesiace i znowu wrucił .I znowu wiesza sie i uruchamia co kilka sekund . 

Czy ktoś miał coś takiego lub wie jak to rozwiązać . Czy to jest sprawa oprogramowania czy raczej jest cos w tel uwalone .Ewentualnie jak to naprawic 

Opublikowano

Nic nie było robione od poczatku . Jak tel sie zwiesi to zaczyna sie uruchamiac i znowu sie zwiesza . Uruchamia sie i po kilku sekundach zwiecha . Nieda sie wylaczyc przyciskiem power ani nic . Jak bateria padnie to wtedy mozna ja naladowac i wlaczyc telefon . Podczas tych zwiech wydaje sie ze nawet baterii nie laduje . 

Opublikowano

Witam

2 dni temu zakupiłem nowy telefon  , wszystko działało poprawnie do wczorajszego wieczoru gdy przestał działać przycisk podgłaszania, dzisiaj chciałem zrestartować telefon i po wyłączeniu zaczął się samoistnie restartować do ekranu ze zdjęcia(1).

Po podłączeniu do komputera zmienia się jedynie to że kabel jest podłączony (2), zainstalowałem MiPCSuite ale niestety również nie wykrywa telefonu i nie ma możliwości włączenia trybu łączenia z komputerem na telefonie, chciałbym dodać że nie jestem za bardzo zorientowany w temacie oprogramowania.

Posiadam wersję Prime 64GB z procesorem Deca Core 3 GB Ram 

1.jpg

2.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, Adrian91 napisał:

przestał działać przycisk podgłaszania, dzisiaj chciałem zrestartować telefon i po wyłączeniu zaczął się samoistnie restartować do ekranu ze zdjęcia(1).

Najprawdopodobniej zepsuł ci się przycisk vol+, znaczy jest cały czas włączony (zwarte styki) co powoduje przy włączeniu telefonu uruchomienie Mirecovery (to obrazek który wkleiłeś). Bo to uruchamia się właśnie trzymając vo+ i power przy uruchamianiu telefonu. To nie problem softwerowy, tylko fizyczne uszkodzenie.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...