Skocz do zawartości
  • 0

Komunikat o bezpiecznym poziomie głośności.

Pytanie

Opublikowano

Podczas słuchania muzyki na słuchawkach, w momencie zmiany głośności pojawia mi się komunikat informujący, że chcę ustawić głośność muzyki powyżej bezpiecznego poziomu. Jak ominąć / wyłączyć ten komunikat, lub zmienić domyślny bezpieczny poziom głośności?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Nie wiem czy to będzie ta opcja, ale spróbuj. Wejdź w Ustawienia -> Viper FX. Zmień jego Interfejs na Zaawansowany. Na samym dole w dziale Bariera (Limiter) jest Próg limitu, daj wartość 0 dB.

• 0
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Nie miałem zainstalowanego Vipera i muszę powiedzieć, że po jego konfiguracji, to niebo a ziemia! Choć opcja którą podałeś nie chce mi działać. Ale będę szukać dalej :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Teoretycznie w Viperze możesz to obejść. Ustaw tam wzmocnienie (jedna z pierwszych opcji) tak abyś miał głośny dźwięk w muzyce gdy masz systemowy suwaczek ustawiony ledwie na połowę.

Wtedy będizesz miało głośno ale nie będziesz musiał przekraczać poziomu przy którym MIUI informuje o dużym natężeniu dźwięku.

• 0
Opublikowano

A no tak, wzmocnienie. Mam to włączone i pewnie dlatego nie pojawia mi się komunikat o ustawieniu głośności muzyki powyżej bezpiecznego poziomu :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...