Chomeini Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 ... posiadam ten fonik od niedawna i etui smart cover na które on nie reaguje. W ustawieniach wszystko (w teorii) jest ustawione prawidłowo ale nie chce się wybudzać po otworzeniu etui. Na Xiaomi Redmi Note 4 z takim samym etui wszystko hula aż miło, na X RN3 nie chce. Obecnie zainstalowany najnowszy GLOBAL - czy ktoś też ma takie problemy ?
jack78 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Obróć etui plecami do ekranu. Też miałem takie etui które nie chciało działać. Okazało się że producent wkleił magnes "do góry nogami"wysłane z RedMi Note 3 Pro
Chomeini Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dnia 30.12.2016 o 10:56, jack78 napisał: Obróć etui plecami do ekranu ... no niestety, przećwiczyłem różne konfiguracje przykładania etui i nie działa - znaczy trafił mi się wyrób "smartcovero-podobny" ale niech tam Chinolowi na zdrowie, nie będę toczył walki o 4$ - szkoda nerwów.
jack78 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Nie chodziło mi o obrócenie telefony tylko samego etui. Wyjmij telefon z etui i przyłóż przednią klapkę tym napisem do ekranu. Tylko musisz poszukać miejsca gdzie telefon reaguje, bo juz nie pamiętam. Ja miałem etui za 8$ i tez nie działało. Chinol oddał mi połowę kasy, Edytowane 31 Grudnia 2016 przez jack78 1
Chomeini Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) ... uwierz mi że kombinowałem na wszelkie sposoby i zero reakcji, przykładałem nawet tym plastikowym siodełkiem do fona dla wykluczenia ewentualności - zero ! Próbowałem również wykorzystać do tych eksperymentów swoje etui (RN4) ale z moim też nie chciał gadać Na zdjęciach pokazałem tylko jak wygląda to etui a nie sposób obracania telefonu z etui Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Chomeini
szunaj4 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja mam takie http://s.aliexpress.com/EVz2aQrm również nie działa... :-/
jack78 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja w końcu kupiłem Nillkin https://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=4346 i działa bez zarzutów. Teraz czas na nowe, bo po pół roku jest już trochę sfatygowane na krawędziach. 1 godzinę temu, Chomeini napisał: ... uwierz mi że kombinowałem na wszelkie sposoby i zero reakcji, przykładałem nawet tym plastikowym siodełkiem do fona dla wykluczenia ewentualności - zero ! Próbowałem również wykorzystać do tych eksperymentów swoje etui (RN4) ale z moim też nie chciał gadać Na zdjęciach pokazałem tylko jak wygląda to etui a nie sposób obracania telefonu z etui Spróbuj do etui przyłożyć jakiś magnes. Jak go złapie w którymś miejscu to znaczy że jest źle zrobiony, a jak nic nie złapie, to znaczy że chinol nie dał tam nic i tylko nazwał je smart, wtedy bym żądał zwrotu całej kasy, bo to by oznaczało dla mnie oszustwo.
Chomeini Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) 4 godziny temu, szunaj4 napisał: Ja mam takie .... również nie działa... :-/ ... ale w opisie nic niema na temat funkcji "smart cover" jest tylko że ma magnesy domykające etui, poza tym ładne 3 godziny temu, jack78 napisał: Spróbuj do etui przyłożyć jakiś magnes. Jak go złapie w którymś miejscu to znaczy że jest źle zrobiony, a jak nic nie złapie, to znaczy że chinol nie dał tam nic i tylko nazwał je smart, wtedy bym żądał zwrotu całej kasy, bo to by oznaczało dla mnie oszustwo. ... no pobawię się tym etui jeszcze, ale że to córki fonik i etui, i jej to w sumie nie przeszkadza więc szkoda zawracać sobie gitarę za 16 zyla. Niech "my friend" chlapnie sobie sobie na nowy chiński rok swoje ulubione chińskie piwo - na zdrowie Gdyby chodziło o większą kasę to bym gościa pomolestował trochę, ale że spisał się pod względem szybkości wysyłki i przesyłki (coś ok. 20 dni) tak że zdążył tuż przed świętami i mogłem dołączyć do prezentów - niech mu tam .... będzie Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Chomeini
Rekomendowane odpowiedzi