Freemindostr Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Pojawił się global 9 dla 5s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naver Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 I zniknęły w nim zaplanowane zadania.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag1sell Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 jest global stable oraz beta. ktos testował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezutelni Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 jest global stable oraz beta. ktos testował? Długo siedziałem na devie ("beta" czyli rozumiem Dev?) I ogólnie bardzo dobry, dopracowany imo lepiej niż miui Polska więc w sumie polecam, stable nie testowałem bo pewnie jest 100lat za murzynami Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
naver Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Od aktualizacji do miui 9 stable mam problem z ładowaniem baterii. Czasem po podłączeniu ładowarki ikona ładowania znika po chwili, gaśnie dioda sygnalizująca ładowanie i ogólnie nic się nie dzieje. Po wypięciu kabla telefon wibruje tak jak przy podłączeniu. Czasem jest tak że ładowanie za którymś razem zaskoczy ale nie wskakuje ikona QC i ładuje wolno. Czasem dopiero po którejś próbie rozłączenia i podłączenia wszystko zaskakuje i telefon się ładuje. Ktoś z Was się z tym spotkał? Czy mogę wgrać z pliku aktualizacje do dev, a jeśli tak to czy dane są wymazywane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Możesz wgrać. Dane są kasowane. A może kabel USB jest uszkodzony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naver Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Na dwóch różnych kablach i ładowarkach jest taka sama sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 Cześć. Czy mogę zainstalować Global na MIUI Polska w TWRP? Obecne MIUI żre baterię w zastraszającym tempie i nie widzę innego rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momores Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Też mam ochotę spróbować Globala, jak najprościej i najbezpieczniej przejść z Miui 8.8.2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Miflash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts