Freemindostr Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Pojawił się global 9 dla 5s 1
naver Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 I zniknęły w nim zaplanowane zadania..
vag1sell Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 jest global stable oraz beta. ktos testował?
mezutelni Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 jest global stable oraz beta. ktos testował? Długo siedziałem na devie ("beta" czyli rozumiem Dev?) I ogólnie bardzo dobry, dopracowany imo lepiej niż miui Polska więc w sumie polecam, stable nie testowałem bo pewnie jest 100lat za murzynami Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
naver Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Od aktualizacji do miui 9 stable mam problem z ładowaniem baterii. Czasem po podłączeniu ładowarki ikona ładowania znika po chwili, gaśnie dioda sygnalizująca ładowanie i ogólnie nic się nie dzieje. Po wypięciu kabla telefon wibruje tak jak przy podłączeniu. Czasem jest tak że ładowanie za którymś razem zaskoczy ale nie wskakuje ikona QC i ładuje wolno. Czasem dopiero po którejś próbie rozłączenia i podłączenia wszystko zaskakuje i telefon się ładuje. Ktoś z Was się z tym spotkał? Czy mogę wgrać z pliku aktualizacje do dev, a jeśli tak to czy dane są wymazywane?
bergmen Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Możesz wgrać. Dane są kasowane. A może kabel USB jest uszkodzony?
naver Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Na dwóch różnych kablach i ładowarkach jest taka sama sprawa.
rock'n'rolla Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Cześć. Czy mogę zainstalować Global na MIUI Polska w TWRP? Obecne MIUI żre baterię w zastraszającym tempie i nie widzę innego rozwiązania.
momores Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Też mam ochotę spróbować Globala, jak najprościej i najbezpieczniej przejść z Miui 8.8.2 ?
Rekomendowane odpowiedzi