Marre Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dnia 12.02.2017 o 07:07, kelukelukelu napisał: Czesc, podbijam bo rowniez potlukly mi sie plecki. Jaki jest koszt wymiany? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Ja sobie plecy kupiłem na aliexpress i sam wymieniłem w 3 minuty. Teraz szklane plecy kosztują około 80zł
m.jutrzenka Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Jestem zainteresowana kupnem tylniego szkła do Xiaomi MI Note, kolor czarny. Czy jest jeszcze możliwość? pozdrawiam
Live Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Wczoraj dotarły do mnie bambusowe plecki kupione w MiCenter. Faktura drewienka bardzo ładna, wygląd oceniam na +, ale... klapka jest wygięta jak cholera... po założeniu na telefon widac "duże" czarne szpary na każdym z rogu, do tego kółko na aparat nierowno wycięte i prawa czesc lekko nachodzi na srebrna obwodke aparatu. Szkoda ze xiaomi nie wyprodukowalo oryginalnych drewnianych pleckow, a tak bambus trafia do szafy.
Pietr Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Witam. Właśnie dziś lekko pękły mi plecki w moim Mi5. Lekkie pęknięcie od górnej krawędzi do bocznej. Ktoś się orientuje ile kosztują nowe, białe plecki. Po ile stoją oryginały a po ile zamienniki ale jakieś wytrzymałe na rysy jak oryginalne?
MD13 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 13 godzin temu, Pietr napisał: Witam. Właśnie dziś lekko pękły mi plecki w moim Mi5. Lekkie pęknięcie od górnej krawędzi do bocznej. Ktoś się orientuje ile kosztują nowe, białe plecki. Po ile stoją oryginały a po ile zamienniki ale jakieś wytrzymałe na rysy jak oryginalne? Do Acida pisz. Pamiętam ,że miał tez plecyki szklane i ceramiczne. Ja u niego kupowałem drewniane.
Rucik Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Sprowadza Pan jeszcze klapki?
Rekomendowane odpowiedzi