Jump to content

Problem z kontaktami - rosyjski alfabet i dzwonek kontaktu

Recommended Posts

Posted

Mam dwa następujące problemy :

1. Rosyjski alfabet z prawej strony książkido telefonicznej. Jak to zmienić? 

2. Przepisałem do kontaktu mp3 i niestety nie działa ta mp3 tylko standardowy dzwonek. O co kaman? 

IMG_20161212_200026.jpg

Posted

hmmmmmm, masz globala. 

Sprawdzałeś w zakładce  ustawienia - ustawienia dodatkowe - język i klawiatura, czy nie masz czegoś przestawione?

Posted
4 minuty temu, Blom napisał:

hmmmmmm, masz globala. 

Sprawdzałeś w zakładce  ustawienia - ustawienia dodatkowe - język i klawiatura, czy nie masz czegoś przestawione?

Wygląda wszystko ok. 

Screenshot_2016-12-12-20-47-36-351_com.android.settings.png

Posted

Wszystko wygląda OK. 

Może motyw coś takiego robi. Spróbuj zmienić na standardowy. Innych pomysłów już nie mam.

Posted
7 minut temu, Blom napisał:

Wszystko wygląda OK. 

Może motyw coś takiego robi. Spróbuj zmienić na standardowy. Innych pomysłów już nie mam.

Przy próbie zmiany na standardowy wywala błędy launchera... :/ o co kaman ?

Posted

Sam ten rom wgrywałeś? Co najmniej dziwne zachowanie, jakbyś coś złapał od przyjaciół zza Wołgi. Jak nie możesz wgrać  domyślnego motywu, to musisz mieć trochę namieszane w systemie. Ewentualnie reset do ustawień fabrycznych, a najlepiej wgranie romu od nowa Miflashem. A może zwykły restart pozwoli na zmianę motywu na domyślny.

Posted

Sam wgrywałem. Daje zastosuj i wywala błąd launchera a jak daje z powrotem ten ściągnięty motyw to on działa. Dopiero co go ogarnąłem i znowu format robić eh;/

13 minut temu, FromWP napisał:

Sam ten rom wgrywałeś? Co najmniej dziwne zachowanie, jakbyś coś złapał od przyjaciół zza Wołgi. Jak nie możesz wgrać  domyślnego motywu, to musisz mieć trochę namieszane w systemie. Ewentualnie reset do ustawień fabrycznych, a najlepiej wgranie romu od nowa Miflashem. A może zwykły restart pozwoli na zmianę motywu na domyślny.

Z innego forum:

Cytat

Please try as suggested below and see if it helps
Goto -->Settings-->Installed app-->Themes, clear cache and data,
Goto -->Settings-->Installed app-->System launcher, clear cache and data(Note:Home screen alignment will be changed),
Reboot your device and check.

To zrobiłem i się udało. Literki też wróciły :)

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...