szambelan Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Po aktualizacji na miui EU 6.12.1 nie mogę wejść w ustawienia wyskakuje " niestety aplikacja ustawienia została zamknieta, zgłoś błąd" Co jest? Redmi note 3 pro Dodatkowo nie mogę zalogować się na konto Xiaomi "nie można sprawdzić stanu bezpieczenstwa wystąpił błąd" Proszę o pomoc Edytowane 9 Grudnia 2016 przez szambelan
Acid Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kupiłeś telefon i poprosiłes sklep o odblokowanie bootloadera a ci wgrali scrackowany. Powinieneś sam odblokować oficjalną metodą a nie korzystać ze sztuczek sklepów. Teraz masz tego efekt. Zablokuj go MiFlash z Globalem i odblokuj normalnie. Wysłane z mojego MI 5
szambelan Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 2 godziny temu, Acid napisał: Kupiłeś telefon i poprosiłes sklep o odblokowanie bootloadera a ci wgrali scrackowany. Powinieneś sam odblokować oficjalną metodą a nie korzystać ze sztuczek sklepów. Teraz masz tego efekt. Zablokuj go MiFlash z Globalem i odblokuj normalnie. Wysłane z mojego MI 5 Bootloadera sam idblokowalem zgodnie z instrukcjami z tego forum , tel mam już prawie rok i było wszystko ok dopiero jak wgralem ta aktualizacje to tak się stało.
szambelan Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Dobra już sobie poradziłem wgralem rom 6.11.3 przez twrp i potem jeszcze raz wipe przez twrp i chodzi bez kombinacji z bootem .pa Dobra już sobie poradziłem wgralem rom 6.11.3 przez twrp i potem jeszcze raz wipe przez twrp i chodzi bez kombinacji z bootlopem .pa Edytowane 12 Grudnia 2016 przez szambelan 1
Dudek89 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Mam dokładnie ten sam problem. Odblokowywałem wg poradnika z forum. Po aktualizacji do 8.1.1 Stable, ten sam problem, nie mogę wejść w ustawienia. Chyba wgram Global DEV
Gość Nowy12 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dnia 10.12.2016 o 14:27, Dudek89 napisał: Mam dokładnie ten sam problem. Odblokowywałem wg poradnika z forum. Po aktualizacji do 8.1.1 Stable, ten sam problem, nie mogę wejść w ustawienia. Chyba wgram Global DEV Również zainstalowałem ta wersje i ten sam blad, znalazł może ktos rozwiązanie?
michaelvins Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dnia 2016-12-09 o 08:37, Acid napisał: Kupiłeś telefon i poprosiłes sklep o odblokowanie bootloadera a ci wgrali scrackowany. Powinieneś sam odblokować oficjalną metodą a nie korzystać ze sztuczek sklepów. Teraz masz tego efekt. Zablokuj go MiFlash z Globalem i odblokuj normalnie. Wysłane z mojego MI 5 To nie jest tak do końca, bo ja mam ten sam problem po aktualizacji MIUI 6.12.8, a telefon odblokowywałeś mi w MiCenter??? W Ustawienia nie mogę wejść, ani zalogować się na konto Xiaomi:-(
michaelvins Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dnia 9.12.2016 o 14:19, szambelan napisał: Dobra już sobie poradziłem wgralem rom 6.11.3 przez twrp i potem jeszcze raz wipe przez twrp i chodzi bez kombinacji z bootem .pa Dobra już sobie poradziłem wgralem rom 6.11.3 przez twrp i potem jeszcze raz wipe przez twrp i chodzi bez kombinacji z bootlopem .pa Potwierdzam, ta metoda działa:-) Wielkie gratki dla Szambelana
homman Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Problem jest z nowym softem 8.1.1 Wgrywać 8.05 albo starszy. Sam się dałem nabrać...
demoxik Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) A pliki trace? Nawet nie prosilem o instalacje tylko sie pobieralo Edytowane 20 Grudnia 2016 przez demoxik
Rekomendowane odpowiedzi