Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Problem polega na tym że telefon można odblokować odciskiem palca tylko chwilę po zablokowaniu do około 1 minuty. Jak chcę odblokować po kilku minutach to muszę go dotykać kilka razy przynajmniej 3 żeby się odblokował. Natomiast jeżeli telefon poleży jeszcze dłużej tak z około godziny to wcale nie da się go odblokować odciskiem palca. Jest jakiś sposób aby poradzić sobie z tym problemem >?? To pojawiło się kilka dni po aktualizacji do global stable 8.1.1.0 na wcześniejszych wersjach ten problem nie występował. Przywrócenie ustawień fabrycznych nie pomaga.

Edytowane przez Andrew2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Andrew2 napisał:

Jest jakiś sposób aby poradzić sobie z tym problemem >??

Sposób jest i to prosty > odblokować bootloader i zainstalować miuipolska/xiaomi.eu 

Romy Global nie nadają się do użytku. Kilka tygodni temu opublikowano testy stabilności systemów mobinych - wsrod androidow na szarym końcu są Redmi note 3 Snapdragon i Redmi 3s. 

android.jpg

Edytowane przez Zexon72
  • Like 1
Opublikowano

Skoro piszesz, że na poprzednich było ok, to wróć do nich. Widocznie ten ma jakiś feler. Tutaj 99% problemów dotyczy xiaomi.eu.

Opublikowano

Działam dokładnie na tym samym ROMie i nie odczuwam żadnych problemów, szczególnie jeśli chodzi o czytnik linii papilarnych (Global Stable 8.1.1.0) dlatego na razie przy nim zostanę. Ale widzę, że nie wszyscy mają tyle szczęścia.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Skoro piszesz, że na poprzednich było ok, to wróć do nich. Widocznie ten ma jakiś feler. Tutaj 99% problemów dotyczy xiaomi.eu.

Nie, 99% problemów dotyczy syfmiui albo globala, który jest pokroju syfmiui. Xiaomi.eu to najlepszy wybór.

Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Opublikowano
15 godzin temu, DKFeniks napisał:

Ja mam Global Stable i nie mam problemów w pełni spolszczony, nie ma sensu instalowania romu EU lub miui polska.

Jak lubisz chiński śmietnik, nikt Ci nie każe.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...