Skocz do zawartości
  • 0

Chura Xiaomi - problem z synchronizacją zdjęć

Pytanie

Opublikowano

Mam kolejny problem - nie działa synchronizacja zdjęć z aparatu. Na chmurze mam tylko zsynchronizowane zrzuty ekranu, zdjęcia z DCIM - czy to w folderze Camera, czy 100andro - niet! Ma ktoś możne podobny problem??

Pozdrawiam, Karol

PS. Były wipe'y, jest nowy miui v5. Synchronizacji zdjęć brak :(

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

ja tez mam problem z chmurą. Z poziomu telefonu tworze album w chmurze. Dodaje do niego zdjęcia a w i.xiaomi.com album się pokazuje ale jest pusty. Pewnie to jakaś drobnostka ale dopiero zaczyman z miui i nie moge tego rozgryzc. Na i.xiaomi.com jestem online więc synchronizacja powinna być ok. w telefonie synchronizacja zdjęć też włączona. Poproszę o dobrą radę.

• 0
Opublikowano

U mnie to samo. Gdy włączy się synchronizację ręcznie, to kilka zdjęć "przepchnie" w chmurę, ale tak nie powinno to działać. Automatycznie, to automatycznie a tu póki co lipa.

• 0
Opublikowano

Synchronizacja działa ale xiaomi ma wolne serwery ja of 2 lat mam fotki w chmurze (ponad 4gb) i wszystko działa tylko wolne ftpy. Robisz album i na drugi dzień masz fotki w chmurze. Niestety. Pobierając fotki z chmury 50mb ściągało mi 45 minut. Cierpliwości ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...