Mam nadzieję że to dobre miejsce na moje pytanie, otóż sprawa dotyczy tytułowego Konta Xiaomi gdzie loguję się za pomocą mojego adresu email i numeru telefonu i tu pytanie:co się stanie jeżeli jakoś pechowo "śmiertelnie" uszkodzę mojego Mi4S a kupię coś innego, nowego ze "stajni" Xiaomi ale nadal będę używał tego samego adresu email i numeru telefonu.
Czy muszę zakładać nowe konto na nowy telefon? czy ten nowy telefon zostanie z automatu przypisany do mojego konta?
Czy można się jakoś przygotować na taki przypadek (wiadomo-wszystko się może stać) żeby po zmianie telefonu nie było -ZONK?
Wszelkie kopie mam porobione- w TWRP i kopie MIUI ale po zmianie modelu i tak będą nieprzydatne, bardziej zależy mi na samym koncie oraz danych adresowych (chociaż jeżeli chodzi o numery telefonów mam je na Gmail). Pozdrawiam.
Pytanie
QMiui
Mam nadzieję że to dobre miejsce na moje pytanie, otóż sprawa dotyczy tytułowego Konta Xiaomi gdzie loguję się za pomocą mojego adresu email i numeru telefonu i tu pytanie:co się stanie jeżeli jakoś pechowo "śmiertelnie"
uszkodzę mojego Mi4S a kupię coś innego, nowego ze "stajni" Xiaomi ale nadal będę używał tego samego adresu email i numeru telefonu.
Czy muszę zakładać nowe konto na nowy telefon? czy ten nowy telefon zostanie z automatu przypisany do mojego konta?
Czy można się jakoś przygotować na taki przypadek (wiadomo-wszystko się może stać) żeby po zmianie telefonu nie było -ZONK?
Wszelkie kopie mam porobione- w TWRP i kopie MIUI ale po zmianie modelu i tak będą nieprzydatne, bardziej zależy mi na samym koncie oraz danych adresowych (chociaż jeżeli chodzi o numery telefonów mam je na Gmail). Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi