ozzmozz Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Witajcie, problem jest taki: aplikacja pogody nie chce się połączyć z siecią (sprawdzane na wifi jaki i danych kom.) aby zaktualizować dane, nie pomaga zmiana języka na np. angielski. Dane aplikacji wyczyszczone. Apka zamykana i uruchamiana ponownie bez rezultatu. Wesja apki 8.1.8. a wersja miui 6.11.17 rozwojowa. Co mogę jeszcze z tym zrobić?
RegimeOfTerror Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zdaje mi się, że to nie wina MIUI, ani apki, tylko dostawcy pogody, mam to samo, od wczoraj. Wcześniej było ok.
ozzmozz Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 A nie ma możliwości zamiany dostawcy na bardziej stabilnego? Bo nie chciał bym zmieniać domyślnej apki, która jest świetna.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 2 godziny temu, ozzmozz napisał: A nie ma możliwości zamiany dostawcy na bardziej stabilnego? Bo nie chciał bym zmieniać domyślnej apki, która jest świetna. Nie ma możliwości zmiany dostawcy prognoz pogody. No chyba, że zaingerujesz w ROM (system). A to zdecydowanie odradzam, chyba że masz wiedzę porównywalną z tą, jaką dysponuje @Acid...
Acid Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Problem serwera. Wszyscy to mają. Wysłane z mojego MI 5
czesiek Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 W ogóle brak synchronizacji z chmurą Xiaomi. Przynajmniej ja ma taki problem od ranami4
FromWP Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 To nie problem z aplikacją pogody tylko ogólnie z serwerami (burza magnetyczna ze słońca dotarła do ziemi?)
ozzmozz Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 Rozumiem, dzięki Panowie za odpowiedzi. Czy w takim razie tego typu problemy z serwerami to pojedyncza sprawa, czy może zdarza się to dosyć często?BTW sprawdziłem kilka innych apek pogodowych i żadna wizualnie do miuiowej nie ma startu.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
RegimeOfTerror Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Od kiedy mam Mi4, to pierwszy raz takie coś się zdarzyło.
mrosi Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi