Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Uzywam wbudowanej aplikacji internet w swoim telefonie i od jakiegos czasu po uruchomieniu aplikacji otwiera sie taka strona (zalacznik) prosze o info czy mozna ja wylaczyc lub zmienic ustawienia?

Oczywiscie mozna ustawic wybrana strone jako domtslna ale ta ktora jest mi odpowiada np. Szybkosc wlaczania, bo google jako glowna troche sie tnie

Screenshot_2016-11-21-22-22-03-181_com.android.browser.png

Opublikowano

Wiem ze moge wgrac chome, opere i inne ale ta wbudowana jest ok, tylko wkurzajaca jest ta podstrona ktora sie wyswietla dlatego chetnie ja wylacze

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja się podepnę pod temat, bo ta aplikacja Internet w moim przypadku (Redmi 3 na Xiaomi.eu) stwarza inny problem. Otóż co chwila się wyłącza. Po prostu znika (tak jakby proces był ubijany). Czy miał ktoś taki problem? Jak sobie z tym poradzić albo jak zdiagnozować przyczynę?

Opublikowano

Chodzi o to?

Internet -> Ustawienia -> Wyczyść dane -> Wyczyść wszystko

Niestety to nie pomaga. Aplikacja znika i dzieje się tak zarówno na wi-fi jak i na danych komórkowych. Może należałoby jakoś przeinstalować tę aplikację? Mam Redmi 3 xiaomi.eu 7.1.3.0(LHPCNCK). A może zainstalować Firefoxa (używam na kompie i jestem przyzwyczajony) lub Chrome?

Opublikowano
3 minuty temu, Robinson napisał:

A może zainstalować Firefoxa

Możesz próbować, ale ja bym wgrał nowszy rom, bo masz zabytkową pierwszą wersję eu na zablokowany bl. 

Opublikowano

Co do wgrywania ROM-ów, to wiem, że są tu opisy, ale jakoś boję się uwalić telefon póki działa dobrze. A propos, czy na Redmi 3 tez jest Global z aktualizacja OTA i polskim językiem?

Na razie spróbuję Firefoxa.

Opublikowano
3 minuty temu, Robinson napisał:

A propos, czy na Redmi 3 tez jest Global z aktualizacja OTA i polskim językiem?

Tak od dawna i można go wgrać bez odblokowania bootloadera.

Opublikowano
42 minuty temu, Robinson napisał:

I ten póki co działa dobrze. Nie wyłącza się.

Z tego co piszesz, nie do końca. Dodatkowo poziom zabezpiczeń Androida z przed 1,5 roku. Nie wyłącza się to jest super.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja też się podłączę pod temat. Mam dokładnie taki sam problem z wyłączającą się przeglądarką co chwila. Wersja MUI by xiaomi.eu 7.1 (stabilna) 7.1.3.0 (LHPCNCK).

Inne aplikacje (chrome/firefox/itp) dokładnie to samo. Telefon resetowany do ustawień fabrycznych kilkukrotnie, nic nie pomaga..

Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

Pozdr.

Opublikowano

Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.

9 minut temu, 5hiva napisał:

Ja też się podłączę pod temat. Mam dokładnie taki sam problem z wyłączającą się przeglądarką co chwila. Wersja MUI by xiaomi.eu 7.1 (stabilna) 7.1.3.0 (LHPCNCK).

Inne aplikacje (chrome/firefox/itp) dokładnie to samo. Telefon resetowany do ustawień fabrycznych kilkukrotnie, nic nie pomaga..

Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

Pozdr.

Stary jak świat stable... weź się człowieku za aktualizację, a potem szukaj problemów...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...