Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma ktoś pomysł co mogło się stać z telefonem ? Stało się to po tym jak podpiąłem telefon do głośników. Z tego co rozmawiałem z serwisem we Wrocławiu możliwe że jest to płyta główna ale nie podejmą się wymiany gdyż nie kupiłem telefonu na ibuygou ... Pytanie jeszcze mam czy ktoś z was wysyłał telefon na serwis do chin ? poniżej link do usterki

Opublikowano

microlab fc330. Dziwne bo sekundę wcześniej zanim podpiąłem do tych głośników słuchałem na innym zestawie i nic się nie działo. No nic trzeba się pożegnać z telefonem na jakiś czas ...

Opublikowano
7 minut temu, XiaoRén napisał:

@pawluz Życzę szczęścia w wysyłce do Chin :).

Aha ok.

@Acid A tak z czystej ciekawości zapytam się - czemu nie?

No bo koszt płyty to przewaznie wartość telefonu i wolę zatrzymać płytę (a to towar zawsze deficytowy) dla klienta z gwarancją IBG niż ją po prostu sprzedać.

Opublikowano
29 minut temu, Acid napisał:

No bo koszt płyty to przewaznie wartość telefonu i wolę zatrzymać płytę (a to towar zawsze deficytowy) dla klienta z gwarancją IBG niż ją po prostu sprzedać.

@Acid Ok dzięki za info. Ale skoro koszt płyty to koszt telefonu, to czy serwisowi nie opłaca się bardziej dać nową słuchawkę?

Opublikowano

No ale mowa o płytach tak? Płyty to towar deficytowy. Niikomu z ulicy czy tam z aliexpress czy tam z allegro komu zwinął się sprzedawca nie sprzedam płyty. Bo potem może jej brakować na naprawę dla ludzi z gwarancją IBG.

Opublikowano
18 minut temu, Acid napisał:

No ale mowa o płytach tak? Płyty to towar deficytowy. Niikomu z ulicy czy tam z aliexpress czy tam z allegro komu zwinął się sprzedawca nie sprzedam płyty. Bo potem może jej brakować na naprawę dla ludzi z gwarancją IBG.

Cóż, zrozumiałe.

@Acid Nie wiem czy możesz mi udzielić takich danych, ale: ile mniej więcej miesięcznie trafia do Ciebie mi5-tek z padnietą płytą główną? Wiesz ile to w porównaniu do ilości zakupów z ibg? (Interesuje mnie ile mniej więcej % mi5 pada)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...