qlko Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam, Znalazłem informację, że jutro w goldway jest mega zniżka. Mi4c w wersji 2/16 jest do kupienia za 99$. A już się martwiłem, że będę musiał mocno kombinować nad prezentem gwiazdkowym dla żony Pytanie, czy sellers shipping metod daje gwarancją na ominięcie VAT? Przeszukałem googla pod tym kątem i przyznam szczerze, jestem głupszy niż na początku. W necie są różne opinie, a na stronie goldway na Ali nie znalazłem szczegółowego opisu ich usługi transportu.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
5e6ek Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Goldway opisuje jak to robi, jak wejdziesz w jego produkty i zaznaczysz od ceny najwyżej to wejdź w EU Express i tam masz objaśnione. Ja dosłownie dwie godziny temu odebrałem mojego Mi4C od kuriera właśnie tą metodą czyli sellers shipping metod. Przyjechał telefon bez vat, ale poczytaj sobie tylko polskie komentarze z ich aukcji. Tak jak powiedziałeś opinie są podzielone jedni dostają bez inni z. Plus do tego dość szybka wysyłka mój zamówiłem 28 października w nocy i przyszedł w 13 dni (10 roboczych).
qlko Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Opublikowano 10 Listopada 2016 Już ogarniam, dzięki Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
data17 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Ci co mają z vatem biorą wysyłkę za darmoWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 2
qlko Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Biorę łopatę i odkopuję temat Telefony przesłane z sellers shipping metod w 2 odrębnych paczkach. Właśnie do mnie dotarły. Urząd celny nie dzwonił Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kamillm Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 22 minuty temu, qlko napisał: sellers shipping metod po to to jest, zeby nie dzwonil ;]
tombi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Nie dzwoni, co najwyżej przysyłają list polecony z informacją o uzupełnienie danych ;-P
merceli Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 do mnie kilka dni temu od goldwaya mi4c wysyłka singapur post ..... i naliczony vat 105pln. Na paczce goldi napisał gift smartfon wartość 20$. jako ciekawostkę dodam ,że do warszawy dotarł w 14 dni a z wawy do mnie (110km) w 15dni.
Maggikk Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Miałem identycznie, telefon z UC z Warszawy do mnie szedł 2 tygodnie... Oczywiście ovatowany - standard free shipping.
miklo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Goldway obniżył koszt Sellers Shipping Method - nie warto teraz Free brać. Zmieniło się to dosłownie tydzień / dwa temu. 1
kamillm Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 31 minut temu, miklo napisał: Goldway obniżył koszt Sellers Shipping Method - nie warto teraz Free brać. Zmieniło się to dosłownie tydzień / dwa temu. Tez tak uwazam, 40 zl i masz spkoj od VATu
Rekomendowane odpowiedzi