Pancur Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Pytanie jak w temacie. Chcę usunąć sparowaną opaske i nie wiem jak to zrobić. Wchodzę w sparowane urządzonko i nie ma tam żadnej opcji zapomnij itpWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 (edited) Jaki masz rom ?, u mnie na Miui.eu v8, oraz na globalu v8 w Redmi 3s mam taką opcję jak "rozłącz parę" . U Ciebie może na sparowanym urządzeniu trzeba przytrzymać palcem kilka sekund, aby pojawiały się jakieś opcję Edited November 4, 2016 by wojtekmarchewka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancur Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Miui polska 6.10.27. Właśnie problem w tym że nie ma tam żadnej opcji usunięcia mogę jedynie przejść do mift i zmienić nazweWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Próbowałeś tak Otwórz aplikację Mi Fit kliknij w opcje Ustawienia Kliknij w opcję Unpair i postępuj według wskazówek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancur Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Tam jest usunięta. Ale jest zapamiętana w telefonie. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Jak wejdziesz w bluetooth, na dole masz te sparowane urządzenia. Klikasz tam w strzałke i masz opcje "zmień nazwe" i "rozłącz pare". dajesz rozłącz pare i powinno zniknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Przed chwilą, wtbn napisał: Jak wejdziesz w bluetooth, na dole masz te sparowane urządzenia. Klikasz tam w strzałke i masz opcje "zmień nazwe" i "rozłącz pare". dajesz rozłącz pare i powinno zniknąć. Już mu podałem takie rozwiązanie, pisał że ma tylko opcję "zmień nazwę" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancur Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 3 godziny temu, wojtekmarchewka napisał: Już mu podałem takie rozwiązanie, pisał że ma tylko opcję "zmień nazwę" aa sorry, nie przeczytalem oczywiscie. widocznie z mibandem jest inaczej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kernel Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) I jakie rozwiązanie tematu bo mam podobny problem ? Komuś sie udało to zrobic czy restart telefonu. Edited December 29, 2016 by kernel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maaro Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Podpinam się pod prośbę, komuś się udało wyłączyć sparowanie opaski miband2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maaro Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 3 godziny temu, okulowiec napisał: rozłącz w mifit , mifit dane aplikacji wyczyść, odinstaluj mifit , usuń parę. Tak zrobiłem i niestety nie mogę sparować opaski swojej opaski bo w urządzeniach ona widnieje jako sparowana ale rozłączona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maaro Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Znalazłem sposób. 1.Robimy kopię zapasową miui system i aplikacje. Wgrywa na kartę sd. 2. Robimy przywracanie do ustawień fabrycznych, wymazywanie wszytskich danych z pamięci wewnętrzej. 3. Przywracamy system i aplikacje z kopi zapasowej Cieszymy się pustą listą Bluetooth. Pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts