Skocz do zawartości
  • 0

Czarny motyw/ikony etc.

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Jestem zainteresowany zakupem telefonu z nakładka miui. Intersuje mnie model z oledem, według mnie ma to sens jeżeli dałoby się ustawić aby aplikacje systemowe otwierały się czarne (cos takiego jak w motywach na galaxy). Mógłby ktoś dać ss kilku takich motywów? Nie miałem nigdy xiaomi w rękach, może opcja czarnego motywu jest dostępna odrazu w ustawieniach?

• Like 1

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
15 godzin temu, Dager napisał:

fajny ten 3, tylko ze tego  BlackSpy v8 nie ma w motywach a mi pobrane nie dzialaja??

Jak to nie działają? zaraz po pobraniu jest ikona zastosuj, jeżeli nie klikniesz teraz, to wejdź w apke motywy po lewej na górze kliknij ikonkę ludzika ( moje konto ) wybierz motywy i masz tam wszystkie fabryczne oraz pobrane, wybierz interesujący i kliknij zastosuj

• 0
Opublikowano

te sciagniete z internetu mi nie nie dzialaja (a nie z aplikacji motywy), chcialem motyw podobny do windows phone 8. Dialer i lock screen jak w tym linku: http://www.droidviews.com/wp7-theme-for-miui-v4/ no i wlasnie czarne tlo i biale napisy w ustawieniach i kontaktach. Tych sciagnietych sie nie da zainstalowac bo wyzuca jakis blad w programie MIUI Theme Editory:  import resources  import failed i sam nie moge zadnego motywu zrobic

• 0
Opublikowano

Już pisałem na forum ale nikt nie pomógł, próbuję wobec tego powtórnie.

Przy wrzuceniu ciemnego motywu czcionka zaznaczonego tekstu pozostaje również ciemna i zlewa się z tłem. Czy jest sposób, żeby to zmienić? Bo bardzo chciałbym ciemny motyw ale w takiej sytuacji nie da się z żadnego korzystać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...