addamoo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Od nie dawna jestem użytkownikiem mi5s z ultradzwiekowym czytnikiem lini papilarnych i u mnie to bardzo kiepsko dziala. Kilka razy próbowałem wgrać dokladnie odciski lecz odczytuje jak chce i nie zaleznie jaki paluch odbijam to po bardzo dokladnym przyłożeniu zalapie a jak jest np mokry to moge zapomnieć o odblokowaniu a to miało być tym plusem. Powiedzcie jak jest u Was? Wina softu czy raczej wadliwy sprzęt?
cukru Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 MajsterPirzu w recenzji wspominał, że przy mokrym palcu za każdym razem mu odczytuje, więc coś jest nie tak. Daj screena z informacji o telefonie.
addamoo Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 3 minuty temu, cukru napisał: MajsterPirzu w recenzji wspominał, że przy mokrym palcu za każdym razem mu odczytuje, więc coś jest nie tak. Daj screena z informacji o telefonie. Kurcze u mnie to dziala strasznie kiepsko, w porównaniu np do iphone to jest porażka
Zenek Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Ja mam Samsunga S7 Edge, teraz kupiłem Mi5S i powiem tak, szybkość w MI5s na minus, po prostu jest wolniejszy. Sprawdzę jeszcze mokrymi paluchami i zobaczę jak u mnie to wygląda.
Elderbary Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Dnia 30.10.2016 o 15:35, cukru napisał: MajsterPirzu w recenzji wspominał, że przy mokrym palcu za każdym razem mu odczytuje, więc coś jest nie tak. Daj screena z informacji o telefonie. Z tego co rozmawiałem z nim przez @m4ci3k_sz to nie działał mu czytnik przy mokrym palcu, nie wiem czy potem zaczął mu działać. U mnie od początku czytnik działał z mokrym paluchem, czy to na syf miui, miui dev czy najnowszym miui polska. Za to ja mam problem z czytnikiem gdy mam palec wysmarowany jakimś kremem
m4ci3k_sz Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Na początku coś nie łapało ale później sprawdził jeszcze i działa Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Agrestka Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Addamoo, udało ci się rozwiązać ten problem? Mam identyczną sytuację i zastanawiam się czy to kwestia tylko techniczna czy coś wiecej. Help
MichalAslan87 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 U mnie zanim telefon się odblokuje mijają 1-2 sek. Poprzednio miałem Redmi Note 3 MTK i tam działał błyskawicznie. Telefon mam nowy ze świeżym Miui Polska.
djcrazy Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 U mnie na najnowszym miui.eu odblokowuje się błyskawicznie, na global.dev zresztą działał tak samo. Nie odczyta palca jak źle go przyłożę, ale to z mojej winy, jak przyłożę go ponownie już prawidłowo działa natychmiast.
m4ci3k_sz Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 U mnie na najnowszym miui.eu odblokowuje się błyskawicznie, na global.dev zresztą działał tak samo. Nie odczyta palca jak źle go przyłożę, ale to z mojej winy, jak przyłożę go ponownie już prawidłowo działa natychmiast.Jak niby źle go przykładasz? Wysłane z mojego X-PRO przy użyciu Tapatalka
djcrazy Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Np. przykładam tylko na krawędź czytnika, lub część palca która nie była zeskanowana...
m4ci3k_sz Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Np. przykładam tylko na krawędź czytnika, lub część palca która nie była zeskanowana...W takim razie dodaj sobie drugi raz ten sam palec, zeskanowana powierzchnia się zwiększy i będzie działać jeszcze lepiej Wysłane z mojego X-PRO przy użyciu Tapatalka
djcrazy Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Przed chwilą, m4ci3k_sz napisał: W takim razie dodaj sobie drugi raz ten sam palec, zeskanowana powierzchnia się zwiększy i będzie działać jeszcze lepiej Wysłane z mojego X-PRO przy użyciu Tapatalka O widzisz dobry pomysł, tak zrobię. Dzięki
MichalAslan87 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Sprawdziłem ustawienia odcisku i najlepiej robić odcisk kciukiem w linii palca z czytnikiem. Wówczas telefon odblokowuje się szybciej i bez błędów odczytu
Elderbary Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Jak robisz odcisk to zrób go pod różnymi kątami, dzięki takiemu zabiegowi mam 99.99% pewności że zawsze odblokuje telefon za pierwszym razem 1
Rekomendowane odpowiedzi