Skocz do zawartości

Mi5 brak aktualizacji do MIUI 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

od 2 dni jestem użytkownikiem Mi5 z wersją MIUI GLOBAL 7.3.8.0 stabilna ale nie mogę zainstalować MIUI 8 (aktualizacja), telefon zakupiłem w sklepie internetowym EMPIX.PL czy sprzedali mi jakiś badziew ?

Opublikowano

Hej

Przed chwilą dzwoniłem do tego sklepu z zapytaniem czy mają Mi5 pro czarny z ceramiką z tyłu i gość się trochę motał po czym bez przekonania stwierdził że mają czarny 128 GB i 4 GB Ramu ale ze szkłem z tyłu :-o

Czy jest taki model Mi5 z pamięcią wewnętrzną 128 GB i 4GB Ramu czarny ze szkłem z tyłu, bo myślałem że tenże jest,  ale w ceramicznej obudowie a teraz to już sam nie wiem ?:?

Proszę o kogoś obeznanego o odpowiedź.

Opublikowano (edytowane)

Pro czarny był tylko z ceramiką.

4 godziny temu, ps17 napisał:

witam,

od 2 dni jestem użytkownikiem Mi5 z wersją MIUI GLOBAL 7.3.8.0 stabilna ale nie mogę zainstalować MIUI 8 (aktualizacja), telefon zakupiłem w sklepie internetowym EMPIX.PL czy sprzedali mi jakiś badziew ?

Badziew może nie ale możesz mieć syfiasty ROM

Edytowane przez Poohacz79
Opublikowano

Dzięks za odpowiedzi.

Acid a można podjechać osobiście do Wrocławia z fonem po zakupie cobyście mi na miejscu wgrali ten soft Twojego autorstwa, czy takie rzeczy trzeba wcześniej umawiać i jak długo to mniej więcej trwa ?

Rozumię że wcześniej muszę wystąpić do "władz" o wydanie pozwolenia na odblok i dopiero kierunek Wrocław ?

Opublikowano

Poohacz79, dzięki za trafną podpowiedź zapewne syfiasty ROM bo nawet LTE nie mam w Mi5 to jakaś Masakra mam nadzieję że po wgraniu nowego będzie śmigał

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...