dpiast Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Dzień dobry, właśnie dotarł do mnie RN3 Pro Prime od Goldwaya. Borykam się cały dzień z samoistnym rozłączaniem sieci a w związku z tym brakiem zasięgu. Zauważyłem że dzieje się to gdy telefon przełącza się na LTE.Ma ktoś pomysł jak temu zaradzić? Dodam tylko że wcześniej miałem Redmi 3s i nie było takich problemów. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Global rm?Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
dpiast Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 Tak, najnowszy global stable. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
luki! Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Przełóż kartę do slotu 2 bądź ustaw internet na H+
dpiast Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 W drugim slocie jest to samo. Jak ustawie H+ jest git ale chciałbym używać LTE. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
jack78 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Miałem to samo na jednym z pierwszych wydań global stable, potem przeszedłem na global dev i problemy się skończyły.
dpiast Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 Też chciałem na Dev przejść ale pokazuje błąd przy rozpakowaniu paczki z romem. "Nie można zweryfikować pliku aktualizacji" Lipa straszna, na redmi 3s żadnych problemów z odblokowaniem bootloadera, ani wgraniem romów nie było. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
musek Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) 32 minuty temu, dpiast napisał: Też chciałem na Dev przejść ale pokazuje błąd przy rozpakowaniu paczki z romem. "Nie można zweryfikować pliku aktualizacji" Lipa straszna, na redmi 3s żadnych problemów z odblokowaniem bootloadera, ani wgraniem romów nie było. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Musisz ściągnąć wersję Global Dev opartą na Androidzie 5.1 (na takim właśnie działa Global Stable), czyli wersję 6.8.18. Po jej zainstalowaniu zaktualizuj telefon do najnowszej wersji Dev przez OTA. Nie przejdziesz z Androida 5.1 na Androida 6.0 poprzez aplikację Aktualizacje. A w kwestii problemów z LTE - usuń i wpisz jeszcze raz ustawienia APN. Edytowane 26 Października 2016 przez musek 1
dpiast Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 Cenna rada, nie wiedziałem. Sprawdzę po powrocie z pracy. Dziękuję bardzo. Edit: TO działa, działa, DZIAŁA!!! Mam już wersje Dev. Bardzo pięknie dziękuję Teraz tylko muszę sprawdzić czy sieci nie rozłącza. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Vsiok Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Mi pomogła zmiana ustawień apn. M.oj telefon co jakiś czas gubił sieć i nie było 4g:
dpiast Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 U mnie zmiana romu na Dev pomogła. Przynajmniej przez ostatnie dwa dni jest ok Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi