Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam . Mam powazny problem z moim Redmi 3 . Otoz kilkanascie minut temu postanowilem za pomoca recovery wyczyscic system . Niestet zotaly usuniete wszystkie pliki takze te systemowe. Teraz wlaczajac telefon  wyswietla mi sie tylko symbol "mi.com" i nic wiecej . Symbol zostaje przez ok 5 minut po czym telefon sie restartuje i ponownie wraca do tego samego etapu. Najgorsze jest to ,ze komuter nie moze sie polaczyc z telefonem . COz mozna zrobic  tym fantem?POMOCY

Opublikowano (edytowane)

To zainstaluj ponownie twrp, w trybie fastboot, bo może partycję recovery też wyczyściłeś. 

Zupełnie nie rozumiem jak można wyczyścić system, a potem się dziwić ze go nie ma. 

Edytowane przez FromWP
  • Like 1
Opublikowano

Oprócz kabla usb i telefonu w trybie fastboot to innego sposobu nie ma. No jeszcze w trybie download,  tylko trzeba go jakoś w ten tryb wprowadzić, a piszesz że tylko masz fastboot. 

Opublikowano

Jak wgrywasz od nowa twrp i rom eu/pl to na pewno nie. Jakbyś wgrywał miflashem rom global to mogło by tak być, ale ponowne odblokowanie nie wymaga dodatkowej zgody i trwa chwilę. 

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof1990 napisał:

a na tą chwile jaki bylby dla mnie najlepszy system ? na ktoreym dzialal by najsprawniej.I jakie programy sa niezbedne aby telefon byl w stu procentach sprawny

hmm, jesteśmy na forum miuipolska... może... miuipolska? do pobrania ze strony głównej miuipolska

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...