Sukces Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Witam mam taki problem z telefonem ,że się na ekranie wyświetla się logo mi i tak cały czas nie dzieje się nic innego dodam jeszcze ,że nie da się nic zrobić poprze mi flash albo mi suite ,ponieważ komputer nie widzi telefonu. Z góry dziękuje za pomoc
Poohacz79 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Bootloader odblokowany? Wrzucałeś jakiś Rom czy tak po porostu padł.
Sukces Opublikowano 17 Października 2016 Autor Opublikowano 17 Października 2016 Nie mam odblokowanego ale udało mi się podłączyć telefon poprzez fastboot i telefon jest wykrywany przez mi flash. nie wrzucałem nic
Sukces Opublikowano 17 Października 2016 Autor Opublikowano 17 Października 2016 Nie mogę go odblokować,ponieważ mam błąd couldn't verify device
widmo1980 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Kolego napisz więcej informacji odnośnie przyczyny Twojego problemu z telefonem.Jak i tego co do tej pory próbowałeś zrobić, to na pewno ktoś spróbuje Ci pomóc.A tak niewiele z wynika z Twoich postów.
samko78 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Jeżeli nie masz odblokowanego przydało by się to zrobić. Jeżeli jednak jest błąd spróbuj przez miflash wgrać oprogramowanie z tąd https://miuipolska.pl/instalacja-miuipolskaxiaomi-eu-multilang-dla-mi5/ pomijając odblokowanie.
Sukces Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 Dnia 19.10.2016 o 18:25, samko78 napisał: Jeżeli nie masz odblokowanego przydało by się to zrobić. Jeżeli jednak jest błąd spróbuj przez miflash wgrać oprogramowanie z tąd https://miuipolska.pl/instalacja-miuipolskaxiaomi-eu-multilang-dla-mi5/ pomijając odblokowanie. Nie mogę go odblokować mam błąd couldn't verify device i też nie mogę zflashować bład nie można odnaleźć określonego pliku
mrkabanos Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 4 minuty temu, Sukces napisał: Nie mogę go odblokować mam błąd couldn't verify device i też nie mogę zflashować bład nie można odnaleźć określonego pliku Spróbuj przenieść rom do folderu nie zawierającego spacji, numerów, znaków specjalnych - najlepiej na pulpicie. Mi to pomogło na tego typu błąd
SlenderJr Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Dnia 20.10.2016 o 19:29, Sukces napisał: Nie mogę go odblokować mam błąd couldn't verify device i też nie mogę zflashować bład nie można odnaleźć określonego pliku Musisz mieć rom w wersji dev żeby odblokować bootloader i polecam do wgrania romu mi suite w wersji China wtedy powinno wszystko zaskoczyć.
Rekomendowane odpowiedzi