Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z telefonem ,że się na ekranie wyświetla się logo mi i tak cały czas nie dzieje się nic innego dodam jeszcze ,że nie da się nic zrobić poprze mi flash albo mi suite ,ponieważ komputer nie widzi telefonu. Z góry dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Kolego napisz więcej informacji odnośnie przyczyny Twojego problemu z telefonem.Jak i tego co do tej pory próbowałeś zrobić, to na pewno ktoś spróbuje Ci pomóc.A tak niewiele z wynika z Twoich postów.

Opublikowano
Dnia 19.10.2016 o 18:25, samko78 napisał:

Jeżeli nie masz odblokowanego przydało by się to zrobić. Jeżeli jednak jest błąd spróbuj przez miflash wgrać oprogramowanie z tąd https://miuipolska.pl/instalacja-miuipolskaxiaomi-eu-multilang-dla-mi5/ pomijając odblokowanie. 

Nie mogę go odblokować mam błąd  couldn't verify device i też nie mogę zflashować bład nie można odnaleźć określonego pliku

Opublikowano
4 minuty temu, Sukces napisał:

Nie mogę go odblokować mam błąd  couldn't verify device i też nie mogę zflashować bład nie można odnaleźć określonego pliku

Spróbuj przenieść rom do folderu nie zawierającego spacji, numerów, znaków specjalnych - najlepiej na pulpicie. Mi to pomogło na tego typu błąd

Opublikowano
Dnia 20.10.2016 o 19:29, Sukces napisał:

Musisz mieć rom w wersji dev żeby odblokować bootloader i polecam do wgrania romu mi suite w wersji China wtedy powinno wszystko zaskoczyć. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...