Jump to content

2 Zakup akcesorii dla RN3 Pro SE - Kate 152mm

widmo82

Recommended Posts

Ja bym poprosił o:

http://buy.mi.com/tw/item/3162000004 - 1x case srebrny 

http://m.buy.mi.com/tw/item/3162000006 3x folia ochronna

Panowie chciałem się jeszcze zapytać czy w tym sklepie znajdę może szkło pancerne na wersje kate? Jeśli tak to chętnie zamiast foli chciałbym kupić to szkło 2 sztuki, bo słyszałem że wyświetlacze do naszych telefonów z racji tego że są dłuższe są bardzo rzadko spotykane i pasuje się zabezpieczyć przed ich zbiciem. 

Dzięki za podjęcie inicjatywy. Czekam na dalsze instrukcje co do zapłaty i wysyłki.

Edited by dorkies

Poproszę o dopisanie jeszcze dla mnie
1 szt. futerał niebieski
http://m.buy.mi.com/tw/item/3162000001
za 147 NT $ 

------------------------------------------------

czyli w sumie dla mnie poproszę:

1 etui niebieskie:
http://buy.mi.com/tw/item/3162000003
1 etiu srebrne:
http://buy.mi.com/tw/item/3162000004
1 szt. Futerał niebieski
http://m.buy.mi.com/tw/item/3162000001

Razem 345 NT $

Poniżej 20os odebrało PW, część nie odpisało na to PW a nieliczni zadeklarowali przelew, na chwilę obecną mam 6 przelewów z czego 3 to mbank (jak u mnie). Liczę, ze sesja popołudniowa poprawi sytuacje.

Problemem jest też fakt, że złote Etui wcięło z magazynu a majfrend milczy.

Edited by widmo82

Nie sadziłem, że porywam sie na takie duże przedsięwzięcie (30osób i 71 akcesorii).
Ludzie robią przelewy z cudzych kont, loginu w temacie brak, trzeba kombinować od kogo kasa, parować po PW... a część osób nadal nawet nie odczytała PW, nie mówiąc o realizacji wpłaty (być może doba to zbyt krotko by wszyscy zapoznali się z PW i zrobili przelew). Spore jednak niechlujstwo jest po stronie zainteresowanych, szczególnie jeśli chodzi o nie stosowanie się do szablonu i np. nazywanie futerału... etui :/ ...potem płacz, że zamówienie nie zgadza się ;/ Jeśli ktoś nie zgłasza uwag co do poprawności złożonego zamówienia/zestawienia uznaję, ze nie popełniłem błędu - zestawienie widoczne w pierwszym poście.  

PS: Jesli jest ktoś chętny do pomocy to proszę wysłać zapytanie do sklepu o złote etui pod adres:  [email protected]  - może wreszcie zauważą naszą prośbę. Zamawiamy grupowo więc dbajmy o interesy grupy. Oczywiście jeśli ktoś zna lepiej j. angielski to proszę pisać po swojemu.

Hello, we are from MIUI forum from Poland ( www.miuipolska.pl ) and We have an important question - will be the protection shell gold available? If yes, when? http://buy.mi.com/tw/item/3162000005  We want to order many pieces in every colour!

Osobiście zmobilizowałem się zorganizować to zamówienie, ponieważ tuż po wysłaniu wiadomości do sklepu, pokazały sie złote etui i zapewne pozostałe osoby również ten fakt skusił do złożenia zamówienia. Proszę więc o wyrozumiałość czasową. Przy okazji poczekamy na opinie użytkowników, którzy lada dzien otrzymają akcesoria z pierwszego zamówienia Kyniolusa. Jeśli ktoś nie chce poczekać kilka dni to mogę zwrócić kasę, przyda sie do ew. trzeciego zamówienia, które może sam zorganizuje.

EDYCJA: są złote etui, dziś zamawiam! Proszę o pilny kontakt osoby, które jeszcze nie odebrały PW i nie przelały kasy.

Edited by widmo82

To zamawiaj... nie ma na co czekać - najważniejsze to zamówić te złote :)

reszta jest ogólnie dostępna (przynajmniej na razie nie było problemu z ich dostępnością), więc jak ktoś się nie załapie teraz to zawsze będzie miał możliwość zamówienia w 3 podejściu... jak widać ciągle jest popyt i nowi chętni....

8 godzin temu, widmo82 napisał:

Nie sadziłem, że porywam sie na takie duże przedsięwzięcie (30osób i 71 akcesorii).
Ludzie robią przelewy z cudzych kont, loginu w temacie brak, trzeba kombinować od kogo kasa, parować po PW... a część osób nadal nawet nie odczytała PW, nie mówiąc o realizacji wpłaty (być może doba to zbyt krotko by wszyscy zapoznali się z PW i zrobili przelew). Spore jednak niechlujstwo jest po stronie zainteresowanych, szczególnie jeśli chodzi o nie stosowanie się do szablonu i np. nazywanie futerału... etui :/ ...potem płacz, że zamówienie nie zgadza się ;/ Jeśli ktoś nie zgłasza uwag co do poprawności złożonego zamówienia/zestawienia uznaję, ze nie popełniłem błędu - zestawienie widoczne w pierwszym poście.  

PS: Jesli jest ktoś chętny do pomocy to proszę wysłać zapytanie do sklepu o złote etui pod adres:  [email protected]  - może wreszcie zauważą naszą prośbę. Zamawiamy grupowo więc dbajmy o interesy grupy. Oczywiście jeśli ktoś zna lepiej j. angielski to proszę pisać po swojemu.

Hello, we are from MIUI forum from Poland ( www.miuipolska.pl ) and We have an important question - will be the protection shell gold available? If yes, when? http://buy.mi.com/tw/item/3162000005  We want to order many pieces in every colour!

Osobiście zmobilizowałem się zorganizować to zamówienie, ponieważ tuż po wysłaniu wiadomości do sklepu, pokazały sie złote etui i zapewne pozostałe osoby również ten fakt skusił do złożenia zamówienia. Proszę więc o wyrozumiałość czasową. Przy okazji poczekamy na opinie użytkowników, którzy lada dzien otrzymają akcesoria z pierwszego zamówienia Kyniolusa. Jeśli ktoś nie chce poczekać kilka dni to mogę zwrócić kasę, przyda sie do ew. trzeciego zamówienia, które może sam zorganizuje.

EDYCJA: są złote etui, dziś zamawiam! Proszę o pilny kontakt osoby, które jeszcze nie odebrały PW i nie przelały kasy.

Witaj w chaosie zamówień grupowych :) Niech zainteresowani sprawdzą czy dali dobre linki do aukcji ponieważ u mnie się zdażyło u 2 os ze dali linki do etui niebieskich a napisali ze chcą srebne. (problem ze ja liczyłem linki nie patrząc co napisali w kolorze). Nieważne czy nazywają coś case, futerał, opakowanie czy cholera wie jak :)

9 godzin temu, widmo82 napisał:

Widmo, nie oglądaj się na tych którzy Ci nie odpowiedzieli, trzeba pilnować swojego interesu, jeśli ktoś chciał a nie zagląda na Forum to ma problem, załapie się na następną turę jak ktoś zorganizuje...termin był jasno przekazany, pora na finalizację zamówienia :-) Pozdro!

7 minut temu, jestemsuper napisał:

Napisałem w nocy tego maila do sklepu o którego prosiłeś i od razu się pojawiło złote etui :-)

ja napisałem pare dni temu kilka z różnych skrzynek/domen i w niedziele ponowiłem :P 

Dzwoniłem do swojego banku i twierdzą, ze jak chce kupic TWD (dolar tajwański) to przewalutowanie nastąpi po kursie Mastercard i będzie tylko jedno: USD->TWD (płacę posiadanymi dolarami USD)

Jeśli dobrze rozumiem to korzystniej byłoby gdyby ten kurs przeliczał faktycznie Mastercard a nie PayPal?

1USD = 30,303507621 TWD => kurs PayPal
1USD = 31,8065 TWD => kurs Mastercard

Co dokładnie muszę zrobic w PayPal by zapłacić taniej? Jak to ustawić? 

PP05.jpg

Edited by widmo82