Zenon Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 1 godzinę temu, dawidoos napisał: Ktoś pytał o jakość - generalnie "za te pieniądze lepiej nie będzie". Pasuje idealnie, choć jak się chwyci za krawędzie to czuć że delikatnie rusza się na telefonie (zgrzypi). Przyciski chodzą dość ciężko, i srebrne bardzo się palcuje. Poza tym - spoko. Swoją rolę spełnia idealnie - chroni, i wygląda jak oryginalne akcesorium haha,też mi zgrzypi,chyba dam cienką folię samoprzylepną dwustronną to przestanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
widmo82 Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Jeśli ktos jeszcze nie otrzymał przesyłki to prosze o info na PW. Sprawdzimy tracking po nr listu przewozowego. Sprawdzcie swoje skrzynki bo kilka zostalo awizowanych do odbioru w placówce PP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elibre Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Witam. Dopiero kupiłem telefon redmi note 3 pp wersja se (Kate). Czy zamierza ktoś jeszcze organizować grupową wysyłkę? Jestem tu nowy i nie bardzo rozeznaje się na chińskich stronach zakupowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 W tym samym dziale masz wątek z zakupami nr 4 Tapnięte z RN3 PRO KATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelka81 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Hej, czy mozna sie dolaczyc? Szukam case. Robicie nowe zapisy?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadi Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Witam. Szukam takiego kejsa do Kaśki. https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-4-smart-leather-protective-flip-cover-case-with-window-vision-8663.html może ktoś już gdzieś widział, słyszał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian72411 Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Patrzyłeś aliexpres? Wpisz xiaomi redmi note 3 se i pokazuje pokrowce szkielka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadi Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Patrzyłeś aliexpres? Wpisz xiaomi redmi note 3 se i pokazuje pokrowce szkielka2 razy dziennie w zasadzie na aledrogo, gearbest też bez skutku... ale jakby kto widział miał to chętnie zakupię. Takowe mialem w galaxy s3 i s4 i dla mojego funkcjonowania jest kapitalne z uwagi na wygodę i bezpieczeństwo. Całość zakryta a do tego nie muszę klapy podnosić i narażać telefonu na upadek. Note 3 jest znacznie większy od poprzedników jakie używałem a także cięższy, i już pierwszego dnia byłby dzwon Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts