VRil Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Przed przejściem na Xiaomi MI5 posiadałem Samsungi i często dla zabawy podmieniałem i modifikowałem motywy pod siebie np: przez podmianę png itp . Mam na oku jeden motyw z Miui v5 który będę próbował chociaż częściowo dostosować pod Miui v8 . Czy jeśli wgram motyw z Miui v5 na Miui v8 nie posypie mi się interfejs ? Czy bez problemowo w najgorszym wypadku bez wgrywania nowego romu będę mógł wrócić do motywu np: default z Miui v8 ?
0 ZduneX25 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Będziesz miał szczęście jak w ogóle ten motyw Ci się wczyta. Prawdopodobnie zadziała i tak tylko na zegarki, launcher i to by było na tyle.
0 VRil Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 Problemem będzie na pewno DPI motywu a właściwie złe rozmieszczenie wszelkich png w katalogach drawable w systemui czy framework. Ciekawi mnie tylko czy ktoś z Was próbował takiego wgrywania i czy interfejs się nie posypał . Na razie nie mogę w razie problemów wgrać na nowo system .
0 ZduneX25 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Przecież jak 90% grafik ma inne nazwy teraz to nawet się nic nie podmieni. Ja wgrywałem z v6 na v8 to mało się zastosowało. 1
0 don_kamillo Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Zastosuje się launcher, tapeta, ikony i może ekran blokady.U mnie tak to wygląda.Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka 2
0 VRil Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 Dzięki Zrobiłem sam test i było tak jak pisaliście . Trzeba będzie samemu przenosić png między plikami ,a także trzeba będzie przeskalować i pozmieniać nazwy niektórych png .
Pytanie
VRil
Przed przejściem na Xiaomi MI5 posiadałem Samsungi i często dla zabawy podmieniałem i modifikowałem motywy pod siebie np: przez podmianę png itp .
Mam na oku jeden motyw z Miui v5 który będę próbował chociaż częściowo dostosować pod Miui v8 .
Czy jeśli wgram motyw z Miui v5 na Miui v8 nie posypie mi się interfejs ?
Czy bez problemowo w najgorszym wypadku bez wgrywania nowego romu będę mógł wrócić do motywu np: default z Miui v8 ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi