astapka Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Witajcie, nie moge podlaczyc mojego Redmi 3 Pro do komputera. NAjpewniej w 1 opcji kliknalem tylko ladowanie, powiedzcie prosze jak to zresetowac. Kolega w swoim mi4 ma w ustawieniach opcje programistyczne, ja niestety nie. Moja wersja systemowa to MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.9.22 (rozwojowa), wersja Androida - 5.1.1
ahr Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Poszukaj w google jak uruchomić opcje programistyczne. Ewentualnie ze sklepu pobierz Samouczek miui polska.
FromWP Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Albo kliknij 7 razy w wersję Miui w ustawieniach, informacje o telefonie i staniesz się programistą. Na razie nie jesteś, dlatego nie masz w ustawieniach opcji programistycznych.
astapka Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Rzeczywiście, teraz mam tę opcję Teraz jestem na uczelni i nie moge sprawdzić czy działa ale widzę opcję debugowania usb. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi