crazykoko Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Wpadłem ostatnio przypadkiem na taki artykuł. Ponieważ mam kartę w Plusie, a w miejscach w których najczęściej przebywam z zasięgiem jest różnie, więc nie miałem jeszcze możliwości testowania LTE. Ale może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia?
hektor Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Też posiadam kartę z plus i mogę Cię zapewnić że LTE działa na naszych telefonach w tel sieci Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
crazykoko Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 Z treści podlinkowanego tekstu wynika, że mogą być problemy z LTE w miejscach o słabym sygnale. Tak się składa, że mam działkę rekreacyjną w takim miejscu i dlatego się trochę martwię
niedzwiedz1981 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 chcesz lte800 to kup kate, tylko ze chwilowo niedostepna u goldway
kshyshiek Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 10 godzin temu, crazykoko napisał: Z treści podlinkowanego tekstu wynika, że mogą być problemy z LTE w miejscach o słabym sygnale. Tak się składa, że mam działkę rekreacyjną w takim miejscu i dlatego się trochę martwię jak masz dzialke rekreacyjna to daj sobie spokoj z lte ;P 3
crazykoko Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 Ale właśnie na rekreacji czasem się przydaje do strumieniowania muzy. Robiłem też wczoraj testy w Łodzi w Manufakturze. Ani razu nie udało mi się złapać LTE. Jak to się objawia na pasku statusu? Do tej pory widzę tylko nazwę sieci lub nazwę sieci i H+. Wyklepane w tapatalku na Redmi Note 3 Pro
fred Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Nie mam żadnych problemów z LTE na Redmi Note 3 Pro. Tylko, że ja mam Play. Nie mam karty Plus aby sprawdzić.
crazykoko Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 Ale jak się objawia to LTE. Jest jakiś symbol przy nazwie sieci? Wyklepane w tapatalku na Redmi Note 3 Pro
Blest Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Jest napis 4g zamiast tego h+ .Redmi Note 3 pro
Nezumi Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Pamiętaj, że będąc w Plus musisz wpisać poprawne APN, a do tego niekiedy nawet dzwonić na BOK i prosić o zrestartowanie konta, bo taki syf mają...
Uri0550 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Tak to wyglądaTapatalk & RN3Pro
victordeleco2 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Plus nie ma w ogóle LTE800 (czyli to co redmi nie obsługuje). Mam w plusie i działa dobrze jednak co ciekawe gorzej niż w orange. Np. w plusie predkosci 5-15mb/s a w orange 30-50mb/s.
tpawel Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Plus ma 3,5 tys BTS LTE800 Sferii. Inna sprawa że ma też 5tys LTE1800,ktorego pewnie łapiesz. Niestety przez PLUSA i PLAY przechodzi dużo więcej danych niż przez T-M i Orange stąd prędkości. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
crazykoko Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 Dzięki serdeczne za info. Teraz już wiem czego wypatrywać na ekranie Wyklepane w tapatalku na Redmi Note 3 Pro
Rekomendowane odpowiedzi