Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć, 

od razu po otwarciu pudełka z Redmi wiedziałem, że ten fabryczny kabel długo u mnie nie przetrwa. Nie pomyliłem się i dzisiaj dokonał żywota.

Jakich kabli do ładowania używacie? Co polecacie? Co odradzacie?

W oko wpadł mi ten: http://allegro.pl/ugreen-us125-niebieski-kabel-2m-usb-a-micro-usb-i6423092448.html sprzedawca zarzeka się, że ładuje do 3A.

Zależy mi na przynajmniej 1.5 metra a najlepiej 2m. Ładowarka 5V 2A.

Pozdrawiam

Posted

Blitzwolf ma takie dwumetrowe kabelki z taki fajnym bajerem, że nieważne, z jakiej strony podłączysz kabel, to zawsze on i tak wejdzie. Szkoda, że trzeba te kabelki zamawiać z Chin. Wtedy polecam Banggood.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Posted

Fajny ten bajer z obustronnym micro usb. Tylko wszystkie kable mają 1 metr. Potrzebuję przynajmniej te półtora metra. 

Posted
Posted

Nie no, na Banggodzie nie wychodzi wcale drogo. 22zł, nie wiele droższy niż chińczyk no-name z Allegro. 

Posted

Za 3szt, ale 1m zapłaciłem z przesyłką niecałe 50zł. Nie wiem czy drogo czy nie, ale są kable po 5zł i do takiej ceny się odniosłem. 

Posted

Ja za chińczyka 2m zapłaciłem 16zł, a i tak nie ładuje... i ja się odniosłem do tego. 

Zamówiłem, mam nadzieję, że nie będzie problemu z ładowaniem.

Posted

Jak oryginalny to nie będzie, a wygoda gratis, po ciemku pod kołdrą w środku nocy da sie włożyć (i nie wypada)! 

Posted

FromWP ja akurat kupiłem na BangGood  ale zastanawiam się jakie sa polecane sklepy?

(info pewnie się przyda przyszłym użytkownikom)

Posted
29 minut temu, Blom napisał:

FromWP ja akurat kupiłem na BangGood  ale zastanawiam się jakie sa polecane sklepy?

(info pewnie się przyda przyszłym użytkownikom)

Ja kupiłem na Ali, wybrałem przypadkowy sklep gdzie było sporo zamówień i tyle. Dokładnie tu, tylko jak pisałem długości 1m : https://pl.aliexpress.com/item/BlitzWolf-3-3ft-1m-2-1A-Micro-USB-Cable-Double-Sided-Side-Face-USB-Data-Sync/32490024360.html?spm=2114.13010608.0.0.Acw3DV

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...