Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Od jakichś dwóch miesięcy mam ten problem. Czasami bywa dzień że to się nie otwiera a czasami za każdym razem jak coś grzebię przy telefonie. Co jest powodem tego. 85b6845dff142a1ef7509830a3d7fba1.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Posted

Ok. Mogłem napisać. Co tydzień bądź dwa to robię. Tzn system jest aktualny o dzisiejszy też. Przed chwilą podczas oglądania yt odpaliło się to znowu. Generalnie dzieje się to od około 2 miesięcy.

Posted (edited)

Na jakim połączeniu wifi czy na mobilnym.

Bo przypuszczam że wifi..

Reset routera powinno pomóc

Edited by situ
Posted (edited)

Myślę ze w routerze masz zmieniony adres ip i to jest jakiś problem.

Sprawdź router.

Podstawowe adresy to 192.168.0.1  i 192.168.1.1  chyba ze coś zmieniałeś . Sprawdź jaki masz w komputerze>>>  wiersz polecenia>> ipconfig/all

Default Gateway .

Edited by situ
Posted

Dla pewności wyczyść wszystkie dane przeglądarki. Ten adres to adres konfiguracyjny Mi WiFi Mini Router więc coś może siedzieć w przeglądarce.

Posted

Mam repitera xiaomi ale telefon podłączony jest pod router. Repiter chodzi sobie pod innymi urządzeniami

Posted

Dziś cały dzień tel chodził na gsm. Nie wykazało tego błędu. Wszedłem do domu tylko przeskoczyłem na Wi-Fi i od razu włączyła się ta przeglądarka

Posted

Miałem bardzo podobny problem. Nie pomogło przywracanie ustawień fabrycznych nawet. Zdecydowałem się na wymianę romu.

• 1 month later...
Posted

Problemem był wifi repiter... Telefon próbował łączyć się z nim a nie jak chciałem bezpośrednio z rutkiem. Problem rozwiązany jak zrobiłem "zapomnij sieć" i na nowo postawiłem repiter w mihome.

Ps Repiter od xiaomi. Więc może to jakoś samo wymuszało

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...