eleks93 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Witajcie, mam problem z moim redmi 3pro na miu8 global a mianowicie dzis po 2-3tyg od aktualizacji i poprawnym dzialaniu nastapil problem, czytnik linii nie wibruje po poprawnym odcisku ani po blednym. W dodatku naj pierw podswietlaja sie klawisze funkcyjne na dole, a po pol sekundzie ekran. Skad takie opoznienie i problem? Telefo wylaczalem i wylaczalem blokady. Dalej to samo 1
FromWP Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 7 godzin temu, eleks93 napisał: W dodatku naj pierw podswietlaja sie klawisze funkcyjne na dole, a po pol sekundzie ekran. Przypadkiem uruchomiła ci się funkcja której ten telefon nie ma, czyli podświetlenie klawiszy funkcyjnych?
Zymtek Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Witam Jestem od tygodnia użytkownikiem Redmi 3 pro. Jedna rzecz która nie działa to czytnik linii papilarnych.Jest potwierdzenie że skan wykonany ale niestety nie można odblokować palcem.Telefon ma wgrany ver.Global 8.02.0 stabilna. Można co s z tym zrobić?
carolef Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Redmi 3 soft przedostatni. Czytnik palca nie reaguje po dłuższym nieużywaniu telefonu. Jak zablokuje i po chwili przyłoże palec to działa, ale jak telefon poleży z godzinę to nie reaguje. Co może być nie tak? Wszelkie opcje z oszczędnością baterii mam wyłączone. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi