Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,  mam problem z moim redmi 3pro na miu8 global a mianowicie dzis po 2-3tyg od aktualizacji i poprawnym dzialaniu nastapil problem,  czytnik linii nie wibruje po  poprawnym odcisku ani po  blednym.  W dodatku naj pierw podswietlaja sie klawisze funkcyjne na dole, a po pol sekundzie ekran.  Skad takie opoznienie i problem? Telefo  wylaczalem i wylaczalem blokady.  Dalej to samo

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, eleks93 napisał:

W dodatku naj pierw podswietlaja sie klawisze funkcyjne na dole, a po pol sekundzie ekran.

Przypadkiem uruchomiła ci się funkcja której ten telefon nie ma, czyli podświetlenie klawiszy funkcyjnych?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Jestem od tygodnia użytkownikiem Redmi 3 pro. Jedna rzecz która nie działa to czytnik linii papilarnych.Jest potwierdzenie że skan wykonany ale niestety nie można odblokować palcem.Telefon ma wgrany ver.Global 8.02.0 stabilna. Można co s z tym zrobić?

• 1 rok później...
Opublikowano

Redmi 3 soft przedostatni. Czytnik palca nie reaguje po dłuższym nieużywaniu telefonu. Jak zablokuje i po chwili przyłoże palec to działa, ale jak telefon poleży z godzinę to nie reaguje. Co może być nie tak? Wszelkie opcje z oszczędnością baterii mam wyłączone.

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...