maJsterR Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Jest może ktoś kto może potwierdzić możliwość zmiany języka w windowsie pre-instalowanym na tym urządzeniu? Ewentualnie wgranie innego obrazu iso z innym językiem? Przymierzam się do zakupu ale z windowsa z krzaczkami ciężko by się korzystało :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Nie ma możliwości zmiany języka. Tylko instalacja nowego ISO. Z Mi5 Pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maJsterR Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 Rozumiem że zablokowali to w systemie (w ustawieniach regionu i języka można było pobrać paczkę języka dowolnego). No nic dzięki wielkie poczekam jeszcze trochę może coś ludzie z forum zdziałają z tym 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ik`ey Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 A to nie jest przypadkiem tak, że jak Win10 będzie aktywowany na Tym komputerze to jak zrobisz sobie czystą instalkę z pln (do pobrania ze strony M$) to wgrasz sobie jeż pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maJsterR Posted September 14, 2016 Author Share Posted September 14, 2016 Tak będzie ale chodzi głównie o sterowniki, większość pewnie można zastąpić innymi do danych podzespołów, sporą część zainstaluje sam windows 10, ale nadal dziwi mnie to że zablokowana jest możliwość zmiany języka po prostu w systemie. No nic raczej go kupię bo nic ciekawego nie ma w tej cenie, najwyżej pobiorę iso od ms i zobaczymy jak to będzie działało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmalecki87 Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Zobacz na forum en.miui tam wszystko masz. Generalnie tylko Kms możesz aktywować na zastanym systemie inny język, najlepiej mieć swój klucz zrobić czystą instalke i poinstalować wszystko co dali na forum z bloatware od Xiaomi plus sterowniki do gladzika Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszeniczny Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Na tym laptopie jest licencja a zarazem instalacja wersji Windows 10 single language Chinese - klucz będzie działał tylko na tej wersji i nie ma możliwości zmiany języka w samym systemie. Jedyne wyjście to czysta instalacja na swoim kluczu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didny Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 w sumie mnie interesuje wersja 12 calowa. Jezeli mialbym juz cos wgrywac to albo win10 albo ubuntu. Po za tym jezeli sie kupuje taki komp to mysle ze nie ma juz roznicy jak sie kupi na allegro jakis szemrany klucz do win10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpyro Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Czy ktoś może orientuje się kiedy dostępny będzie w sprzedaży nowy notebook xiaomi (Xiaomi Mi Notebook Pro)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 A o jakich parametrach i kiedy został zapowiedziany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 (edited) 23 godziny temu, mpyro napisał: Czy ktoś może orientuje się kiedy dostępny będzie w sprzedaży nowy notebook xiaomi (Xiaomi Mi Notebook Pro)? Może chodzi o to Xiaomi Mi Notebook Air 4G : http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=448870&highlight=notebook%2Bair ale o pro nie słyszałem. Edited January 9, 2017 by Vergiliusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts