Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile czasu wytrzymuje u was opaska? 

Mi 2 tygodnie z włączonymi powiadomieniami, odblokowaniem ekranu,budzik  i okazyjnie do ćwiczeń? 

Opublikowano

10dni i jeszcze 41%

Włączone wszystkie możliwe powiadomienia, odblokowywanie, codziennie budzik i raz przez 50min używałem ciągłego pomiaru pulsu.

4006a43a7c26d98fda65b8e9e000b24f.jpg

Wysłane z mojego Mi-4c

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli ktoś będzie puls podczas treningu mierzył non stop to wiadomo że mu bariera 20 dni nie wytrzyma.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam z kolei inny problem z baterią. Do tej pory działała tak, że spokojnie miałam na półtora tygodnia. A od trzech dni 100% baterii wyparowuje w około 3 godziny. Nie mam włączonego nic nowego niż jak do tej pory. Zastanawiam się, czy to że szybka mi zaparowała od środka i miałam tam przez pare dni skroploną wodę nie wpłynęło jakoś na baterię.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 9.12.2016 o 00:14, IroNeko napisał:

A ja mam z kolei inny problem z baterią. Do tej pory działała tak, że spokojnie miałam na półtora tygodnia. A od trzech dni 100% baterii wyparowuje w około 3 godziny. Nie mam włączonego nic nowego niż jak do tej pory. Zastanawiam się, czy to że szybka mi zaparowała od środka i miałam tam przez pare dni skroploną wodę nie wpłynęło jakoś na baterię.

Jakim cudem dostała się tam woda skoro to ma IP67? Upadła? Jeżeli była tam dowolna ciecz to ma to wpływ na działanie opaski, powoduje ona oksydację i utlenianie ścieżek co skraca żywotność lub prowadzi z czasem do zgonu urządzenia.

• 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dziś naładowałem mi banda po dłuższym nie używaniu i po ok około 4 godzinach prawie rozładowany ? Co może rozładowywać zainstalowałem mi fita i notify and fitnes mi band??

Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka