Grothgar Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Jak otworzyć to cholerne wejście na SIM/SD? W zestawie nie było żadnej szpilki, klucza. Próbuję cyrklem, wykałaczką.... nic... Kto takie ustrojstwo wprowadza? Taka innowacyjność?
dadi11 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Spróbuj igłą lub tak jak mówisz szpilką. W zestawie jest klucz do otwierania tacki SIM, nie wiem czemu u ciebie nie.. Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Lex Luthor Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Pinezka do tablic korkowych jest idealnym zamiennikiem. Wysłane z mojego MI NOTE LTE
adrx Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Z ciekawości zapytam, gdzie kupiłeś?
Morvi Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Polecam spinacz biurowy do papieru. Spemall daje kluczyk, tylko pewnie go nie zauważyłeś, bo jest zawinięty w tekturkę, którą zapewne wyrzucileś. Dramatu nie ma, bo otworzysz tym, co Ci podpowiadamy, a i sam kluczyk kupisz w necie lub sklepie GSM, bo jest to nowy standard, który zaczyna się przyjmować u producentów smartfonów. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi