Skocz do zawartości
  • 0

Synchronizacja kontaktów

Pytanie

Opublikowano

Witam, od niedawna cieszę się MIUI i jest naprawdę genialne - intuicyjne i proste, mam jednak problem z synchronizacją kontaktów i niestety w internecie nie udało mi się odnaleść rozwiązania mojego problemu. Poprzednio na HTC Sense kontakty łączyły mi się z facebookiem, dzięki czemu dodawało się zdjęcie i informacje. Tutaj niestety nie udaje mi się tego dokonać, jakaś podpowiedź jak mogę to zrobić? Dodam, że facebook dodawał również kontakty których nie miałem zapisanych (np gdy ktoś w swoim profilu udostępniał swój numer tel.)

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

wyjawisz jak tego używać? Program pokazuje, że zaimportował 230 kontaktów, niestety nic się nie zmieniło, dalej nie mam pobranych avatarów i informacji do zapisanych już kontaktów, ani nie pojawiły się nowe.

EDIT: już widzę jak ustawić żeby widoczne były wszystkie kontakty, nie tylko te z numerami, ale program słabo rozpoznaje zdublowane kontakty, bo niektóre mam zapisane dokładnie tak samo, jak na fb, a nie rozpoznaje jako te same, podobnie rzecz się ma do znajomych na fb którzy w informacjach udostępnili swój numer - nie dodaję mi ich jako osób z numerem telefonu.

Jest możliwość ręcznego powiązania kontaktów w telefonie ze znajomymi na fb?

Czy jedyna możliwość to nazwanie każdego kontaktu z osobna dokładnie identycznie jak są zapisani na fb?

• 0
Opublikowano
wyjawisz jak tego używać? Program pokazuje, że zaimportował 230 kontaktów, niestety nic się nie zmieniło, dalej nie mam pobranych avatarów i informacji do zapisanych już kontaktów, ani nie pojawiły się nowe.

EDIT: już widzę jak ustawić żeby widoczne były wszystkie kontakty, nie tylko te z numerami, ale program słabo rozpoznaje zdublowane kontakty, bo niektóre mam zapisane dokładnie tak samo, jak na fb, a nie rozpoznaje jako te same, podobnie rzecz się ma do znajomych na fb którzy w informacjach udostępnili swój numer - nie dodaję mi ich jako osób z numerem telefonu.

Jest możliwość ręcznego powiązania kontaktów w telefonie ze znajomymi na fb?

Czy jedyna możliwość to nazwanie każdego kontaktu z osobna dokładnie identycznie jak są zapisani na fb?

Dołączam się do pytania...

• 0
Opublikowano
Witam.

Jak przywrócić kontakty z TB ? oraz wiadomości sms ?

Mi się nie udało przywrócić kontaktów przez TB (tylko dane), niby się przywróciły ale aplikacja kontaktów się wykraczała.

Z wiadomościami nie miałem problemu.

• 0
Opublikowano

Mi się nie udało przywrócić kontaktów przez TB (tylko dane), niby się przywróciły ale aplikacja kontaktów się wykraczała.

Z wiadomościami nie miałem problemu.

Właśnie kolega zainstalował ten Rom, i nie dał rady z kontaktami.

Zastanawiam się czy warto go instalować ?

• 0
Opublikowano

Dzięki :D

Tego właśnie szukałem. Tylko jeszcze jedno pytanie - jak mu kazać pobrać all zdjęcia kontaktów? Bo dopóki nie odwiedzę danego kontaktu w tej aplikacji to w kontaktach nie pojawia się zdjęcie

Edit

Już samo pobrało foty zaraz po tym jak podłączyłem się do sieci WiFi ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...