Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam będę wdzięczny za wszelką pomoc, ponieważ nie mogę znaleść tej funkcji w moim Mi5. Mianowicie podczas rozmowy gdy ktos próbuje się do mnie dodzwonić dostaję sms że ktoś dzwonił i w związku z tym chciałbym włączyć dzwięk lub wibrację dla powiadomień podczas rozmowy głosowej bo niestety dopiero gdy oderwe telefon od ucha widze na gornym pasku powiadomienia, zaś podczas rozmowy fajnie byłoby wiedzieć że coś dostałem. Czy w Miui istnieje w ogóle taka mozliwość? Posiadam zainstalowany soft Miui Polska 

Opublikowano

Nie wiem czy można ustawić powiadomienie dźwiękowe, na pewno jest wibracja kiedy dostajesz powiadomienie podczas rozmowy, ewentualnie zainteresuj się funkcją połączenie oczekujące wtedy będziesz mógł odpierać więcej niż jedno połączenie, a telefon będzie wibrował do momentu Twojej reakcji.

Opublikowano

Połączenie oczekujące działa jak należy, zależy mi na włączeniu funkcji wibracji podczas rozmowy gdy dostaję sms-a że ktoś dzwonił. Posiadam numer w Orange

Opublikowano

Jeśli ja z kimś rozmawiam a ktoś inny próbuje się do mnie dodzwonić to mam w słuchawce takie bi-bip. Co do przychodzącego SMS podczas rozmowy to nie wiem czy jest jakiś sygnał.

Wysłane z Mi5

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...