plociarz Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Witam będę wdzięczny za wszelką pomoc, ponieważ nie mogę znaleść tej funkcji w moim Mi5. Mianowicie podczas rozmowy gdy ktos próbuje się do mnie dodzwonić dostaję sms że ktoś dzwonił i w związku z tym chciałbym włączyć dzwięk lub wibrację dla powiadomień podczas rozmowy głosowej bo niestety dopiero gdy oderwe telefon od ucha widze na gornym pasku powiadomienia, zaś podczas rozmowy fajnie byłoby wiedzieć że coś dostałem. Czy w Miui istnieje w ogóle taka mozliwość? Posiadam zainstalowany soft Miui Polska
ZduneX25 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Nie wiem czy można ustawić powiadomienie dźwiękowe, na pewno jest wibracja kiedy dostajesz powiadomienie podczas rozmowy, ewentualnie zainteresuj się funkcją połączenie oczekujące wtedy będziesz mógł odpierać więcej niż jedno połączenie, a telefon będzie wibrował do momentu Twojej reakcji.
plociarz Opublikowano 10 Września 2016 Autor Opublikowano 10 Września 2016 Dobra i wibracja tylko pytanie gdzie to się włącza?
ZduneX25 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 To jest domyślnie włączone, jak nie masz to pewnie masz jakiś śmieciowy rom od sprzedawcy (nie pisałeś nic, że sam instalowałeś).
plociarz Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 Mam zainstalowany rom Miui Polska 6.8.12 który sam instalowałem. Niestety ale mam tą funkcje wyłączona i nie moge znalesc gdzie to włączyć?
JacekBB Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Połączenie oczekujące trzeba włączyć u swojego operatora. Jaka masz sieć? nju? Wysłane z Mi5
plociarz Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Połączenie oczekujące działa jak należy, zależy mi na włączeniu funkcji wibracji podczas rozmowy gdy dostaję sms-a że ktoś dzwonił. Posiadam numer w Orange
JacekBB Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Jeśli ja z kimś rozmawiam a ktoś inny próbuje się do mnie dodzwonić to mam w słuchawce takie bi-bip. Co do przychodzącego SMS podczas rozmowy to nie wiem czy jest jakiś sygnał. Wysłane z Mi5
plociarz Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Ja właśnie nie mam tego bi-bip i muszę odrywać telefon od cuha żeby sprawdzic czy czasem coś nie przyszło...
Rekomendowane odpowiedzi