Skocz do zawartości

Redmi Note 3 Pro Global beta 6.9.9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mile widziane wpisy oceniające ten rom od ludzi którzy go zainstalowali. Czy są błędy przy instalacji, czy ROM ma jakieś problemy z obsługą podzespołów telefonu, czy doszły jakieś ciekawe opcje.

Opublikowano
1 minutę temu, Uri0550 napisał:

Rom wycofany. Ucegla telefony

RN3 PRO & Tapatalk

Wycofany tylko xiaomi.eu czy global również?

Opublikowano

Acid pisał

RN3 PRO & Tapatalk

I na stronie przecież nie ma linku do pobrania

RN3 PRO & Tapatalk

W sensie nie ma linka na miuipolska - był ale acid usunął.

9bc3fdc569250ed9b67de8f4b6f65021.jpg

RN3 PRO & Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

Witam

Wgrałem dziś około 10 andka 6.0 z strony MIUIPolska i działał. Poza tym , że musiałem sformatować kartę pamięci obyło się bez większych nieprzyjemości. Problem zaczął się gdy chciałem wgrać Roota i dodatki MIUIPolska przez twrp. Problem jest taki , że nie mogę uruchomić twrp. Po wcześniejszych akualizacjach udawało mi się to zrobić bez większego problemu. Niedawno przeczytałem , że to aktualizacja zostało wycofana. Telefon działa poprawnie ale bez Roota i dodatków. I co w takim razie  doradzacie mi zrobić?

Edytowane przez kjnm
Opublikowano

No ja nie wiem ale na stronie xiaomi.com pojawia się global dev i stable. Ostatnia aktualizacja na tej stronie to global dev beta 6.9.9. Wersja pl jest na niej pewno oparta. Wersja pl podobno skopana ale global dev z com chyba działa. Ale ogólnie mówimy o ostatniej becie andka 6 na rn3p.

Opublikowano
27 minut temu, Fugens napisał:

@kjnm jak mogę tylko spytać, dlaczego musiałeś sformatować kartę sd?

Telefon jej nie pokazywał i było powiadomienie, że należy ją sformatować. 

Opublikowano
8 minut temu, kjnm napisał:

Telefon jej nie pokazywał i było powiadomienie, że należy ją sformatować. 

No właśnie ja miałem to samo. Straciłem przez to zdjęcia i filmy. Nigdzie nie było napisane że będzie potrzebny format karty sd.

Opublikowano

Na androidzie 6.0 jest chyba wlasnie opcja, ze mozna albo sformatowac karte sd jako pamiec wewnetrzna albo zostawic jako pamiez zewnetrzna. Przy pierwszym uruchomieniu o to pyta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...