Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie w zakładce id rozmwówcy mam na bialym tle napis , Network doesn't support. Dodam tylko ze na innych telefonach działa , tak ze to nie winna simki. Działa rowniez kod #31# rom Global stable

Opublikowano
15 minut temu, lamek898989 napisał:

Witam mam problem mianowicie w zakładce id rozmwówcy mam na bialym tle napis , Network doesn't support. Dodam tylko ze na innych telefonach działa , tak ze to nie winna simki. Działa rowniez kod #31# rom Global stable

A który global stable? Sprawdziłem na global dev 6.9.1 i mogę sobie ustawić, jak na każdym poprzednim romie jaki pamiętam. 

Opublikowano

ja używam xiaomi.eu i nie mam żadnych problemów. odżyje bo dev jest częściej aktualizowany. Dużo do przodu jest przed stable. Zainstaluj zobaczysz :) Po prostu lepiej działa.

Opublikowano

nie widzę różnicy między tymi dwoma wydaniami :) od kilku wydań telefon pracuje dobrze. Instaluj najnowszą.... Dzisiaj powinna być dostępna kolejna wersja :)

Opublikowano

Na global dev odblokujesz i możesz wgrać global dev przez updater wybierając aktualizację z pliku, tylko tak czy inaczej musisz zrobić jakąś kopię zapasową, chyba najlepiej lokalną Miui.

Opublikowano

Ale aktualizując przez updater, żadnego wipe data nie robisz. Wgrywasz plik zip global dev do telefonu i uruchamiasz aktualizację z pliku. Prawie na pewno powie ci że wgrywany rom jest straszy od tego który masz (co jest bzdurą przy najnowszym dev) i żebyś zrobił kopię danych. Kopia danych zostanie.

Opublikowano

Nie, chiński global dev przez updater, odblokowanie bl, wgranie twrp, w twrp wipe (faktory reset), bez wchodzenia do systemu od razu instalacja xiaomi.eu z pliku wgranego do telefonu. 

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...