Skocz do zawartości

CM13, Slim, Ressurection, czy może inny custom rom?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest szansa, aby ktoś kto używa dłuższy czas Slima zrecenzował i zaopiniował jak wygląda ten rom na tle innych? 

Ponadto jak wygląda kwestia spolszczenia? Całkowicie po polsku tak jak CM? 

Opublikowano

Ja wgralem tego CM i nie ma rewelacji w antutu miałem tylko 56tys punktów podczas gdy na miui 69tys a do tego animacje się już ciely.. a batria też nie działa dłużej. Nie wiem chyb dobre to dla ludzi co chcą androida 6.0

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 5.10.2016 o 12:17, data17 napisał:

Ja wgralem tego CM i nie ma rewelacji w antutu miałem tylko 56tys punktów podczas gdy na miui 69tys a do tego animacje się już ciely.. a batria też nie działa dłużej. Nie wiem chyb dobre to dla ludzi co chcą androida 6.0

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Ustaw na tryb wydajny jak chcesz robic jakies testy to po pierwsze. A po drugie zadne animacie sie nie zacianaja nawet na trybie oszczedzania baterii... Albo zle cos robisz albo juz sam nie wiem.

Opublikowano

Ja siedzę. Jeszcze chwilowo ;) Stabilny. Nie mam zarzutów. Mniej wygodny od CM. Tzn. nie ma nawet apki do odtwarzania muzyki. CM jest pełniejszy. W AOSPA nie da się też ustawić wywołania listy otwartych apek jednorazowym krótkim naciśnięciem MENU. Trzeba przytrzymać. Krótkie naciśnięcie zawsze wywołuje menu. Czyli ustawienia launchera. Wygodniej jest w CM13. Nie ma też AOSPA dostosowywania barw wyświetlacza do pory. Tego mi serio nieco brakuje. Wzrok się mniej wtedy męczy. Poza tym bardzo fajny. Typowy goły Andek + małe dodatki w postaci na przykład otwierania okien do odpowiadania na powiadomienia zamiast całoekranowych aplikacji.

Opublikowano

mi jakos ten AOSP szybbciej chodzi... no i w antutu wynik 69tys. Nie wiem tak jakos odczucia mam zee plynniej wszystko dziala niz w cm. nie wiem jak z bateria dlatego potestuje z dzien dwa..

Opublikowano
5 minut temu, Marx napisał:

Czy ktoś wie, jak na CM13 zainstalować XPosed? Czy mi4c ma jakies specjalne wymagania, czy zrobić to w standardowy sposób?

Normlanie instalujesz apke i pozniej flashujes z poziomu twrp. Metoda jest standardowa.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...