SphunaR Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Witam! Poszukuję telefonu dla mamy. Myślałem nad Redmi 3, bo maksymalny rozmiar to te 5', a chcę wydać na niego jakieś ~130$ według GearBest. Niestety wpadł mi w oko jeszcze Redmi 3S i 3X - które wyglądają dobrze, a są w podobnej cenie. Pytanie - co się bardziej opłaca wybrać? Który z modeli będzie najlepszy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 3x i 3s to bliźniacze modele i różnią się tylko ilością pamięci RAM. Dla mamy bierz najtańszy 2/16. Można wyrwać na Ali np od Goldwaya za 115$. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SphunaR Posted September 1, 2016 Author Share Posted September 1, 2016 Na GB z tego co widzę 3s jest w wersji 2/16 i 3/32. Różnica 17$. A jak chodzi o 3x to jest 2/32. Więc lepiej będzie dopłacić do 3S lub 3X, ale patrząc na ceny najekonomiczniej wyjdzie 3S, tak? Jak z ROMami pod ten model? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 jest wszystko co potrzeba: xiaomi.eu i Global od xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SphunaR Posted September 1, 2016 Author Share Posted September 1, 2016 Dzięki wielkie za pomoc! W takim razie zamawiam 3S, tylko się jeszcze zastanowię czy by jednak nie dopłacić do 3/32... Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 ja nie dopłaciłem i nie żałuję to mamie też nie będzie nic brakować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts