don_kamillo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Za parę dni wybieram się na urlop i potrzebuję zrobić z telefonu wideorejestrator (wiadomo, różnie bywa). Ktoś poleci dobrą, sprawdzoną aplikację? Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka
grizzly Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Yanosik poza swoją funkcją ma rejestrator i daje radę. Nie mogę niestety wyłączyć dźwięku migawki i pika i wibruje co minutę...
don_kamillo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Yanosik poza swoją funkcją ma rejestrator i daje radę. Nie mogę niestety wyłączyć dźwięku migawki i pika i wibruje co minutę... No to może być przykre doświadczenie, bo trasa to jakieś 7 godzin jazdy... Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka
taki_jeden Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 @don_kamillo @grizzly Też czasem korzystam z wideorejestratora w yanosiku i ten dźwięk mnie trochę wkurzał. Na redmi 1S miałem to samo gdy korzystałem z miui. Na próbę wgrałem CM i wtedy można było wyłączyć dźwięk w ustawieniach yanosika. W miui gdy się wyłączy tę opcję to dalej pika a dodatkowo wibruje więc jeszcze gorzej. Teraz mam Mi4 i końcu dzisiaj znalazłem sposób jak pozbyć się tego nieszczęsnego dźwięku. Wystarczy usunąć VideoRecord.ogg Plik znajduje się w system/media/audio/ui (przynajmniej w Mi4). 2
don_kamillo Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Teraz jestem już po urlopie Używałem czegoś innego, ale było totalnie do bani: filmy się nadpisały jeden na drugim, mimo że ta opcja była wyłączona.
grizzly Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 @taki_jeden szkoda, że bez roota nie usunę:/
skrzacikus Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Używał ktoś Ryśka do rejestrowania trasy?
taki_jeden Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Dnia Thursday, September 29, 2016 o 15:14, grizzly napisał: @taki_jeden szkoda, że bez roota nie usunę:/ Bez roota też możesz się tego pozbyć. Wystarczy usunąć ten sam plik/dźwięk z romu, który pobrałeś (.zip) i wgrać go jak każdą aktualizacje.
Rekomendowane odpowiedzi