kokokola Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Cześć, zauważyłem że większość aplikacji po zminimalizowaniu i powrocie do nich włączają się od nowa. Problem dotyczy praktycznie wszystkich aplikacji, które nie są ciągle używane w tle. Tj, facebook, messenger, feedly, telegram, pokemon go, slack etc. Nawet launcher potrafi się refreszować co powrót do niego. Aplikacje jak Spotify, czy Mapy działają okej o ile są ciągle w użytku. Na początku nie było to wielkim problemem, ale po kolejnym tygodniu tego problemu, muszę znaleźć jakieś rozwiazanie. Obecny ROM to: MIUI Global 7.3 | Stable 7.3.2.0.0(LXKCNDD). Telefon kupiony na geekbuying. Wersja z 2 giga ramu. Profil baterii to Default (problem występuje na każdym planie)
cukru Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nie ma Globala na Mi4c, zainstaluj Xiaomi.eu. 1
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Tak jak wyżej nie ma Global dla MI4C za to sprzedawca zainstalował Ci jakiś syf, zmień na multi od Xiaomi.eu i nie będzie problemów. Wysłane z mojego Mi-4c
r0bertt Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zmień profil oszczędzania baterii na własny. Ustaw we własnym profilu, żeby nie wyłączył danych aplikacji po wygaszeniu ekranu i powinno pomóc
kokokola Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) 22 minuty temu, r0bertt napisał: Zmień profil oszczędzania baterii na własny. Ustaw we własnym profilu, żeby nie wyłączył danych aplikacji po wygaszeniu ekranu i powinno pomóc Nie pomaga nic, @slimozis, @cukru - tak też zrobię. Dzięki! Chiński kłamczuszek powinien spłonąć w chińskim piekle Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez kokokola
r0bertt Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 39 minut temu, kokokola napisał: Nie pomaga nic, @slimozis, @cukru - tak też zrobię. Dzięki! Chiński kłamczuszek powinien spłonąć w chińskim piekle Czyli małe chińskie rączki konkretnie pogrzebały w tym Twoim telefonie ^^ wgraj nasz rom I sprawdź
Rekomendowane odpowiedzi