Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chcialem sie zapytac czy lepszym wyborem bedzie Xiaomi Redmi Note 4 czy Xiaomi Redmi Pro? To bedzie moj pierwszy telefon od Xiaomi wiec tutaj mam dylemat. Chcialem sie takze dowiedziec czy juz jest albo bedzie polski rom na Note 4. Warto zamowic telefon na Accessories4you? Z polskich sklepow tylko w nim note 4 jest dostepny. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam ;)

Opublikowano
15 godzin temu, lawek napisał:

Witam wszystkich, chcialem sie zapytac czy lepszym wyborem bedzie Xiaomi Redmi Note 4 czy Xiaomi Redmi Pro? To bedzie moj pierwszy telefon od Xiaomi wiec tutaj mam dylemat. Chcialem sie takze dowiedziec czy juz jest albo bedzie polski rom na Note 4. Warto zamowic telefon na Accessories4you? Z polskich sklepow tylko w nim note 4 jest dostepny. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam ;)

Z tych dwóch wymienionych, to bym polecił trzeci ;) Redmi Note 3 PRO. Ma zdecydowanie najlepszy stosunek jakość/cena no i nie jest na MTK.

• Like 1
Opublikowano

Dziekuje Wam za odpowiedz. Zalezy mi na ktoryms z tych dwoch poniewaz maja glosniki na dole telefonu, a nie jak w przypadkj note 3 z tylu. Rozumiem ze na note 4 moze nie byc polskigo romu? I z tego co widzialem to w benchmarkach procesor mtk x20 mial lepszy wynik niz snapdragon 650. Trudny wybor :(

Opublikowano
2 godziny temu, lawek napisał:

Dziekuje Wam za odpowiedz. Zalezy mi na ktoryms z tych dwoch poniewaz maja glosniki na dole telefonu, a nie jak w przypadkj note 3 z tylu. Rozumiem ze na note 4 moze nie byc polskigo romu? I z tego co widzialem to w benchmarkach procesor mtk x20 mial lepszy wynik niz snapdragon 650. Trudny wybor :(

O polski ROM się nie martw. Będzie, będzie, jak do każdego innego modelu.

Opublikowano
11 godzin temu, latet napisał:

Z tych dwóch wymienionych, to bym polecił trzeci ;) Redmi Note 3 PRO. Ma zdecydowanie najlepszy stosunek jakość/cena no i nie jest na MTK.

Dokładnie. Redmi Pro nie warte tych pieniędzy, a 3 Pro będzie lepszy od Note 4 na MTK. Ewentualnie autor niech poczeka, może będzie Note 4 Pro na Snap.

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, galakty napisał:

Ewentualnie autor niech poczeka, może będzie Note 4 Pro na Snap.

Przy czym nie ma najmniejszej gwarancji, że będzie modelem równie udanym jak RMN3-Pro... Więc poczekać by tu trzeba nie tylko na premierę, ale jeszcze kilka miesięcy dodatkowo na większą liczbę opinii użytkowników, a szczególnie ewentualnych przesiadkowiczów.

Edytowane przez latet
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Osobiście mam rn4 z helio x20 i z cyferek wynika 75000 pkt. wersja 2/16 GB , więc nie jest źle , ale ma 2 wady brak porządnego softu i zamykanie aplikacji (to chyba wina ramu).

Edytowane przez mkkielce
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...