mkkielce Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Nie mam pojęcia co się dzieje z tym fonem, raz ładuje od 0 do 100% w 2 godziny , raz w 3 ??? Ale działa dobrze , więc nie drążę
tpawel Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Pierwsze Romy na xiaomi zawsze są niedorobione, w końcu któryś będzie spoko:) Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
mkkielce Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Jest właśnie stabilny soft ,który teraz wrzucam - potestuję i zobaczę co to warte... na razie utknął na logo MI ???
galakty Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 21 minut temu, mkkielce napisał: Jest właśnie stabilny soft ,który teraz wrzucam - potestuję i zobaczę co to warte... na razie utknął na logo MI ??? Stabilny to stary DEV po prostu. Nie oznacza, że nie będzie błędów.
mkkielce Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) 27 minut temu, galakty napisał: Stabilny to stary DEV po prostu. Nie oznacza, że nie będzie błędów. Jeśli to jest dev , to ja już jestem mocno zakręcony ... ma poinstalowane aplikacje typu google filmy i hangout i muzyka play... bez roota nie podchodź . Edytowane 29 Września 2016 przez mkkielce
galakty Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 6 minut temu, mkkielce napisał: Jeśli to jest dev , to ja już jestem mocno zakręcony ... DEV wychodzi co tydzień, stable co dłuższy okres czasu i zazwyczaj jest cofnięty podług obecnych dev. Global nie wiem, nie bawiłem się.
kskula Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 a powie mi ktos czemu wersja xiaomi.eu od global tak bardzo mocno się różni? w tej wersji eu sa w ogole jakies starsze aplikacje poinstalowane. mi pilot mi nie dziala ze sprzetem ktory dzialal na globalu, apka od muzyki tez jest starsza i slabsza. o co tu w ogole chodzi?...
Acid Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Aplikacje są najnowsze. MiPilot nowszy niż w Globalu. Rom jest na bazie chińskiej. Z Mi5 Pro
Rekomendowane odpowiedzi