Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jest może ktoś bardziej zorientowany i wie kiedy ma się pojawić MI PC Suite na Androida 6? Obecna wersja nie wspiera tego systemu i telefon sobie można podłączać ;-) Telefony Xiaomi w tym mój 3S Prime przeszły na nowszego Andka, a o aplikacji zapomnieli? :-D

Edytowane przez vanyrno
Opublikowano
3 minuty temu, vanyrno napisał:

Witam, jest może ktoś bardziej zorientowany i wie kiedy ma się pojawić MI PC Suite na Androida 6? Obecna wersja nie wspiera tego systemu i telefon sobie można podłączać ;-) Telefony Xiaomi w tym mój 3S Prime przeszły na nowszego Andka, a o aplikacji zapomnieli? :-D

MI PC Suite z Redmi 3 na androidzie 5.1 też działa tylko czasami i nie wszystko. Kiedy się pojawi nowsza wersja anglojęzyczna nie wiadomo. Podobno oryginalna chińska działa.

Opublikowano

Dzięki :) i jeszcze jedna sprawa panowie, czy jest jakakolwiek możliwość najzwyczajniejszego podłaczenia tego telefonu do komputera z Win 7? na Win 10 od kopa go wykrywa pamięć wewnętrzną i karte SD.. na Win 7 jedynie działa PTP, przy trybie MTP reakcji zero. Kabel orygialny i tak jak mówie na Win 10 wszystko działa bezproblemowo... nainstalowalem jakies terowniki MTP i ADB ale nadal nic :(

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...