vanyrno Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, jest może ktoś bardziej zorientowany i wie kiedy ma się pojawić MI PC Suite na Androida 6? Obecna wersja nie wspiera tego systemu i telefon sobie można podłączać Telefony Xiaomi w tym mój 3S Prime przeszły na nowszego Andka, a o aplikacji zapomnieli? Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez vanyrno
FromWP Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 3 minuty temu, vanyrno napisał: Witam, jest może ktoś bardziej zorientowany i wie kiedy ma się pojawić MI PC Suite na Androida 6? Obecna wersja nie wspiera tego systemu i telefon sobie można podłączać Telefony Xiaomi w tym mój 3S Prime przeszły na nowszego Andka, a o aplikacji zapomnieli? MI PC Suite z Redmi 3 na androidzie 5.1 też działa tylko czasami i nie wszystko. Kiedy się pojawi nowsza wersja anglojęzyczna nie wiadomo. Podobno oryginalna chińska działa.
vanyrno Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dzięki i jeszcze jedna sprawa panowie, czy jest jakakolwiek możliwość najzwyczajniejszego podłaczenia tego telefonu do komputera z Win 7? na Win 10 od kopa go wykrywa pamięć wewnętrzną i karte SD.. na Win 7 jedynie działa PTP, przy trybie MTP reakcji zero. Kabel orygialny i tak jak mówie na Win 10 wszystko działa bezproblemowo... nainstalowalem jakies terowniki MTP i ADB ale nadal nic
cukru Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 @vanyrno Też zwykle mam tak, że przy pierwszym podłączeniu mi nie wykrywa. Wtedy zmieniam tryb w samouczku z MTP na PTP i z powrotem. Wtedy zawsze się pojawia.
vanyrno Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Mimo zmiany z MTP na PTP w te i na zad nadal telefonu nie widać
Rekomendowane odpowiedzi