Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka wszystkim

Dzis przyszedł kolejny MI 4c tym razem dla mojej kobiety.

Z opisów w necie wynika ze ma mieć działające LTE w polskiech sieciach...jakoś nie wyświetla mi się zadne LTE tylko 3G to max

Na pudle napis TD-LTE...ale z info wynika że pomimo tego napisu LTE-FDD też w nim powinno być

Coś zle ustawiłem ?

czy poprostu brak LTE a reszta to mit??

dzieki za info

Edytowane przez Fahoo
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano

dobra zapytam inaczej

jakie zastosowac ustawienia w MI4c zeby smigał LTE...bo mi nie smiga po podaniu apn PL4 internet i nośnik LTE

coś mam jeszcze zmienic?

Opublikowano

Nie mieszkam na wiosce a w centrum 300 000 miasta wiec zasieg jest!!

Karta ma 2 lata

Wkłądam najnowszą karte Aero2 i też LTE brak

Opublikowano
Nie mieszkam na wiosce a w centrum 300 000 miasta wiec zasieg jest!!

Karta ma 2 lata

Wkłądam najnowszą karte Aero2 i też LTE brak

Ale masz aktywowany płatny pakiet aero2? Bo na bezpłatnym to lte nie ma

Opublikowano
15 godzin temu, Fahoo napisał:

hajdziu

na którym ci działa,bo ogolnie transmisja działa tylko na 1szym slocie

na SIM2 mam LTE. Wyłączenie jednej karty nic nie daje, na SIM1 max 3G

Opublikowano

temat ogarniety...stara karta play bez LTE...skąd wiem....bo na Aero2 działa 4G'

ważne aby wybrać w ustawieniach nośnik 4G,3G,2G wtedy łączy automatycznie z najszybszym w zasięgu....

i rada jeśli 4G jest nie stabilny lepiej używać 3G ...net szybciej działa  niż na niestabilnym 4G

...szkoda ze nikt tu nie powiedział gdzie szukać...umiesz liczyć, licz na siebie...stara sprawdzajaca się maksyma

Opublikowano
temat ogarniety...stara karta play bez LTE...skąd wiem....bo na Aero2 działa 4G'

ważne aby wybrać w ustawieniach nośnik 4G,3G,2G wtedy łączy automatycznie z najszybszym w zasięgu....

i rada jeśli 4G jest nie stabilny lepiej używać 3G ...net szybciej działa  niż na niestabilnym 4G

...szkoda ze nikt tu nie powiedział gdzie szukać...umiesz liczyć, licz na siebie...stara sprawdzajaca się maksyma

Kolego w pierwszej odpowiedzi ktoś ci napisał o karcie, nie wiem gdzie masz problem

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 17.08.2016 o 19:41, sonek napisał:

Karta SIM w ogóle obsługuje LTE? Jesteś w tym zasięgu?

Ale nikt nie pisał xD

• Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej,

U mnie taki problem:

Sim 1 (Play) - Moja karta główna ale do rozmów
Sim 2 (Virgin) - Karta do internetu

Ustawione mam w konfiguracji Rozmowy (SIM 1), Internet (SIM 2) ale cały czas gdy aktywuję internet korzysta z Play (SIM 1). Dodam że i Play i Virgin mają takie same APN, co począć, jak żyć? ;)

Opublikowano

zamień karty miejscami i zdefiniuj w ustawieniach która karta ma obsługiwać połączenia a która dane i musi to działać APN nie ma nic do rzeczy

Aero dałem w slot 1 i działa jak trzeba nie pobiera mi nic z PLAY na slocie 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...