Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W nocy jest ok, normalne 2-3%. Raz mi się zdarzyło, że spadło 20%, ale więcej się taki wybryk nie powtórzył :) 

Moje postrzeganie baterii może być nieco zakrzywione, bo przez daw lata używałem OnePlus One z uszkodzoną płytą główną. Baterię ładowałem 3 razy dziennie :/

Opublikowano
19 godzin temu, Kaiketsu napisał:

Cóż, SONY po prostu słabo wycenia swoje telefony, tzn. są za drogie (w szczgólności Xperia X Performance). Ten telefon, dobrze wyceniony, byłby hitem (powiedzmy za 2000, jak mi5), ale oni musieli przywalić cenę jak za Galaxy S7... i pokpili.

Dlatego właśnie w sklepach typu MediaExpert będą chcieli Ci wcisnąć ten telefon za wszelką cenę, bo chcą się ich pozbyć - żeby zachęcić sprzedawców, od każdego sprzedanego egzemplarza dają premię ok. 50-60 zł, im droższy telefon tym więcej. Chociaż za iPhone nic nie dostają, bo tego nie trzeba wciskać - dzieci je dostają na święta czy na zakończenie roku szkolnego :D 

Opublikowano

jak oceniacie prędkość tego smartfona? jest wystarczająca? nie ma przycięć ani lagów przy włączonych paru aplikacjach typu youtube, chrome, snapchat? wiem, że nie jest to najlepszy produkt xiaomi, bo maja jeszcze mi5 ale czytałem, ze są odrobine awaryjne, wiec mysle nad mi4s, ma ladny design, szczegolnie złoty, jak myslicie pasuje on do meskiej płci? Czarny kolor jakoś nie zachwyca, no i nie ma tego efektu szlifu pod szkłem

Opublikowano
ma ladny design, szczegolnie złoty, jak myslicie pasuje on do meskiej płci? Czarny kolor jakoś nie zachwyca, no i nie ma tego efektu szlifu pod szkłem

Jak już tak chcesz poznać opinie... To dla mnie złoty, mało męski.

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Szlif w złotej wersji jest ładny, nie ukrywam. Szkoda, że nie pokusili się o taki w innych wersjach. Nexus 4 miał coś podobnego.

A takie złote świecidełka zawsze mi się kojarzy z cyganami, względnie z osobami, którym brakuje bajtów w skali RGB do białego.

Już chyba lepiej biały.

Opublikowano
38 minut temu, don_kamillo napisał:

Szlif w złotej wersji jest ładny, nie ukrywam. Szkoda, że nie pokusili się o taki w innych wersjach. Nexus 4 miał coś podobnego.

A takie złote świecidełka zawsze mi się kojarzy z cyganami, względnie z osobami, którym brakuje bajtów w skali RGB do białego.

Już chyba lepiej biały.

A Ty masz jaki kolor?

+ Co z tym lagowaniem, zdarza się jakieś mulenie?

Opublikowano (edytowane)

niestety Technos już go nie ma. Pewnie będę czekał. W sklepie, który nie oferuje możliwości zwrotu na pewno nie kupię. Za dużo telefonów z martwymi pikselami trafiłem w życiu. W sumie więcej miało zrypane ekrany, niz było w pełni sprawnych.

Edytowane przez Kaiketsu
Opublikowano

Sony zaprezentowało X Compact.

LIPA.

To samo co w każdym innym kompakcie. :<

ten sam 720p, ta sama bateria, ta sama kamera, snap 650, tylko wodoszczelność straciło. Czym się to różni od z3c? niczym poza ceną jak dla mnie.

czekam na Xiaomi mi4s, jak się pojawi to biorę :P szkoda że nadal nie ma.

Opublikowano

Szukasz w technosie? Napisz do niech, powiedzą, kiedy będzie dostawa. Właśnie czytam o tym compacie... No słabo, Sony, słabo. Ten Xiaomi to był jednak dobry wybór.

Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cholera a ja mam złoty kurcze.potrzebowałem pilnie telefonu a mieli tylko Złotego.nie jest taki zły na zywo,przynajmniej odcisków nie widać.mial być rmn3pro 3/32 ale nie mieli na stanie a byłem akurat przejazdem w wawie i się skusilem.ogolnie nie żałuję.

Opublikowano
3 minuty temu, WaFel1985 napisał:

Cholera a ja mam złoty kurcze.potrzebowałem pilnie telefonu a mieli tylko Złotego.nie jest taki zły na zywo,przynajmniej odcisków nie widać.mial być rmn3pro 3/32 ale nie mieli na stanie a byłem akurat przejazdem w wawie i się skusilem.ogolnie nie żałuję.

A weź zapodaj nam jakieś zdjęcia :) 

Zawsze lepszy złoty, niż różowy ;) 

Opublikowano
15 godzin temu, WaFel1985 napisał:

Zawsze możesz dokupić cos takiego

https://www.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Mi4S-Tempered-Glass-Color-Full-Cover-Screen-Protector-Film-Guard-For-Xiaomi-Mi4S-M4S/32691991728.html?spm=2114.13010208.99999999.321.6yxLXD

PLus jakieś etui na tył i masz nowy telefon.

Ja nie lubie etui, casów i wszystkiego co pogrubia tel dlatego kupiłem samą ramkę i jestem bardzo zadowolony

https://www.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Mi4s-Original-Luphie-Brand-Luxury-Metal-Case-Aluminum-Frame-Top-Quality-Bumper-For-Xiaomi/32625307237.html?spm=2114.01010208.3.1.4EQSHF&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_10069_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10078_10079_10077_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_3&btsid=f3584024-b069-4f89-8062-8b83d3b279c5

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...