victhe Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, Niedawno zakupiłem RN3 w wersji podstawowej i zauważyłem że mam zainstalowany soft 6.7.29 global beta. Z czystej ciekawości wszedłem na oficjalne forum miui i znalazłem nowsze wersje softu global z tym że na liście dostępnych urządzeń był tylko redmi note 3 qualcomm oraz special edition. Później wszedłem na dział download i tam tak samo, wersja global tylko dla urządzeń qualcomm i special edition. I tutaj rodzi się moje pytanie, czy mogę zainstalować wersję global na swoim telefonie? Bo aktualnie wgrana jest wersja global z tym że jak sprawdzałem to znalazłem tylko że ta wersja jest dla qualcomm i teraz jestem w dezorientacji czy mogę czy jednak nie. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez victhe
Acid Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Bo na wariant MTK nie ma żadnego Globala i nigdy nie będzie. To co masz to mod, syf od sprzedawcy a nie żaden Global. To mieszanka chińskiej wersji i polskiego tłumaczenia z dopiskiem Global, tylko.. dopiskiem. Dla tego modelu jest tylko jedna opcja: odblokowanie bootloadera i miuipolska.
victhe Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Czyli instalując soft pod Qualcomm automatycznie zbrickuje sobie telefon?
fred Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Przeczytaj dokładnie poprzedni post. Jak nie wierzysz to sprawdzaj.
Rekomendowane odpowiedzi