fakeman Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Miałem RN3 i z BOE i z Tianmą. Nie miałem okazji zrobić porównania ale Tianma rzeczywiście jest jaśniejsza, chłodniejsza + ma bardziej równomierne podświetlenie. W rękach sztuk z BOE miałem 3 a z Tianmą 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszam Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 tianma nt35596 srebrno-czarny 2/16 Pro za 800zł nówka kupiona w sklepie MiSpot . Z działania jestem zadowolony szkoda tylko że folię dali niedopasowaną do telefonu a jak kupiłem etui ze szkłem to okazały się że szkło jest o kilka mm za mały a etui to ledwo wcisnąłem że aż plastik lekko się wygina :D. Jak się rozwali to kupię jakieś nowe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakeman Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Akcesoria nie pasują bo kupiłeś wersję International z LTE 800 która jest dłuższa od zwykłej wersji o 2mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endymion Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Boe. Po aktualizacji już w uruchomionym systemie, przez około godzine mam wyświetlony napis "MI" na środku ekranu. Fon idzie do serwisu • Tapatalk • Redmi Note 3 Pro •Uważaj, bo mogą się niczego nie dopatrzeć. U mnie po każdym powrocie na Miui łapię wypalone logo ale po czasie znika, albo pobierz z Google play jakiś program typu Burn Fix, zostawiasz na 30 min i znika. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakeman Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Cofam słowa odnośnie równomierności podświetlenia w Tianmie. Backlight bleeding jest mniejszy w porównaniu do Boe ale jak w każdym innym Xiaomi dolna część ekranu jest ciemniejsza w porównaniu do górnej. Możecie się kłócić że u was tak nie ma ale jak się przyjrzycie to zauważycie różnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon3 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Dnia 31.10.2016 o 23:04, fakeeus napisał: Akcesoria nie pasują bo kupiłeś wersję International z LTE 800 która jest dłuższa od zwykłej wersji o 2mm. akurat też tam kupowałem i jest to wersja chińska bez LTE 800 i tak też miałem folię nie dopasowaną do ekranu, a drugi gratis którym było etui z przeźroczystego sylikonu nie dolegało dobrze ale no cóż to tylko gratisy. Po 2-uch dniach i tak zmieniłem na Nillkina i ipaky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts