Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znalazł ktoś może widget z MIUI8 z pogodą? Szukam. Znalazłem, ale trochę inną czcionkę godziny ma. Z góry dziękuję za podzielenie się widgetem. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tego jakiego wcześniej znalazłem to w wbudowanej aplikacji z motywami. Nazwy już nie pamiętam. Bo usunąłem motyw.

A jeżeli chodzi jaki chcę. To zwykły domyślny zegar z MIUI8 z pogodą po prawej ew. z tekstem u dołu.

• Like 1
Opublikowano

Jak chodzi ci o ten z widżetów to menu długo/ dodaj widżet/zegar 4x2 na pulpit i po prawej stronie masz edytuj i masz do wyboru kilka opcji.

Tapnięte z Redmi Note 2 Prime

92386e51dbd53a0e46cd570e321c1b2a.jpg

Ja mam taki np.

Opublikowano

To zobacz sobie z motywów Android N lub NongStyle V8 albo powrzucaj kilka motywów i posprawdzaj

• Like 1
Opublikowano

Zegar musi być bo w końcu bazuje na MIUI8.

bb008e2c8543ddbe289033d25ed331475490d32ee703e640cf684486424d994f.jpg

Nie ma różnicy?

Screenshot_2016-08-14-18-33-53-640_com.miui.home.pngScreenshot_2016-08-14-18-34-16-376_com.miui.home.png

Chcę po prostu by godziny i minuty były równych rozmiarów + Pogoda.

Opublikowano
17 godzin temu, Pietr napisał:

Zegar musi być bo w końcu bazuje na MIUI8.

bb008e2c8543ddbe289033d25ed331475490d32ee703e640cf684486424d994f.jpg

Nie ma różnicy?

Screenshot_2016-08-14-18-33-53-640_com.miui.home.pngScreenshot_2016-08-14-18-34-16-376_com.miui.home.png

Chcę po prostu by godziny i minuty były równych rozmiarów + Pogoda.

No i na miuipolska tak jest już od v6 chyba...

facepalm.gif

Opublikowano

Poruszałem ten temat na stronie pod którąś aktualizacją, jest to widget acida i obecne założenie jest takie że nie ma sensu tego zmieniać

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

@Nezumi ty tak naprawdę różnicy nie widzisz? Może jakiś specjalista, okulista Ci pomoże?

Chcę po prostu widget z MIUI8 + pogoda. By miał taki samy układ co na ekranie blokady.

No ale nic. O gustach sie nie rozmawia i sam spróbuję swoich sił w edycji motywu.

//edit

To za czasów MIUI6 przewidzieli co będzie w MIUI8?

Edytowane przez Pietr
Opublikowano
1 godzinę temu, Pietr napisał:

@Nezumi ty tak naprawdę różnicy nie widzisz? Może jakiś specjalista, okulista Ci pomoże?

Chcę po prostu widget z MIUI8 + pogoda. By miał taki samy układ co na ekranie blokady.

No ale nic. O gustach sie nie rozmawia i sam spróbuję swoich sił w edycji motywu.

//edit

To za czasów MIUI6 przewidzieli co będzie w MIUI8?

Ty nie rozumiesz o co mi chodzi... W MIUIPOLSKA mamy ten zegar od dawna! Nie w sofcie Global, a w MIUIPolska, co więcej taki zegar jest w prawie każdym nowym motywie do miui8, np. bazujących na iOS... A takie docinki wypraszam sobie.

Opublikowano
38 minut temu, Pietr napisał:

@Nezumi

Wskaż mi zegar MIUI8 z pogodą.

Zainstaluj dodatki MIUIPolska, a sam znajdziesz, co więcej, masz Motywy, tam masz zegary, co stoi na przeszkodzie, aby pobrać motyw i wyciągnąć sam zegar? 

Opublikowano

Pozwole sobie podpiąć się pod temat z małym problemem - po przejściu w edycję zegara 4x2 większość motywów jest jakby pusta i po wybraniu nic się nie zmienia. Chodzi mi głównie o zegar Android N, który na screenach jest jakby na wstążce, a u mnie zwykły.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Co zrobić, żeby widget pogodowy aktualizował pogodę automatycznie. Póki co ma cos tak ustawione, że odświeża się tylko gdy kliknę w pogodę. Sądziłem ,że skoro jest połączony z zegarem to pobiera dane na bieżąco.

Edytowane przez puder
Opublikowano
Dnia 19.11.2016 o 17:15, puder napisał:

Co zrobić, żeby widget pogodowy aktualizował pogodę automatycznie. Póki co ma cos tak ustawione, że odświeża się tylko gdy kliknę w pogodę. Sądziłem ,że skoro jest połączony z zegarem to pobiera dane na bieżąco.

Musisz poczekać na następny rom, w obecnym jest skopane odświeżanie widgetu.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...